Schiffer: Az ügynökügy nem csak a múltról szól

2014. június 06. 14:55

Schiffer azért nyújtotta be hatodszorra is az ügynökös javaslatát, mert szeretné tudni, hogy van-e titkos története a rendszerváltásnak.

2014. június 06. 14:55

Ha egyszer átmenne a javaslata, Schiffer akkor sem hisz abban, hogy „földindulás lenne” a politikában, „de bizonyos kapcsolatrendszerek és érdekkörök tekintetében tisztábban látnánk”.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tordai Kadosa
2014. június 06. 21:15
a rendszeresen "mocskos kommunistázó" Kövér Elvtárs a kommunista ügynökök legnagyobb védelmezője, ez már teljesen nyilvánvaló. Abban sem vagyok biztos, hogy Schiffer nem kampányfogásból akarja a listákat. Csak jól járnának vele, de úgyis tudja, hogy a Fidesz megakadályozza.
napvilág
2014. június 06. 20:29
@ mustármag 2014. június 6. 16:59 "A vallatókat, a tartótiszteket és felfelé. Ezt kell nyilvánosságra hozni." Nem csak nyilvánosságra hozni. Hanem BÖRTÖNBE CSUKNI! És eldobni a kulcsot. Többek között ennek az elkenésére, elmaszatolására szolgál a sok áltajtékzás a ballib médiákban, a Gábriel árkangyalon, meg ilyen dolgokon. Dutyiba veletek. A kultúrált, "vigyázó szemetek Párizsra vessétek" Franciaországban a háború után 40 ezer német kollaboránst lincseltek meg. Ez magyar arányokra lefordítva 10 ezer lincselés lett volna. Ehhez képest még itt ágálnak nagy pofával.
imres
2014. június 06. 20:26
Schiffer Úr! A rendszerváltásnak van titkos története, de azt nem az ügynöktörvényből tudná meg. Tetszik tudni, sokkal izgalmasabb kérdés lenne, ha esetleg azok a gazemberek, akik működtették a rendszert, nem bújhatnának el a "személyiségi jogok" védelme mögé. Arról nem is beszélve, hogy ez az ügynöktörvényesdi egy kicsit sántít. A most érvényben lévő törvény szerint bárki megtudhatja, hogy ki és mit jelentett róla. De azt nem tudhatjuk meg, hogy Gyurcsány Ferencet - gazember és besúgó - milyen indokok alapján javasolta az MSZMP Politikai Bizottsága a KISZ KB titkárának. Mert Gyurcsány Ferenc személyiségi jogai sérülnek. Ez a botrány és nem az, hogy Kovács Lajos jelentette a szomszédjáról, hogy a Juliskával fagyit nyalt, miközben a SZER Tinédzser parti műsorát hallgatták. Itt Cseke László beszél, a Tinédzser partit hallják, a 16, 19, 25, 31, 41 és 49 méteres rövidhullámon.
drkovax
2014. június 06. 20:05
"szeretné tudni, hogy van-e titkos története a rendszerváltásnak. " Csak a közvetlen rokonságban kellene elemző beszélgetéseket folytatnia ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!