Minisztérium-költöztetés: Gréczy korrupciót gyanít

2014. június 11. 10:38

A DK-s politikus szerint a költözés munkahelyeket sem teremtene, mert ugyanaz az ezer ember dolgozna, csak másik városban.

2014. június 11. 10:38

Gréczy Zsolt szerint azért sem jó, hogy vidékre költöztetik a minisztériumokat, mert így nehéz lesz ügyeket intézni. Arra a riporteri kérdésre viszont, hogy milyen ügyeket lehet intézni egy minisztériumban, azt felelte: nem tudja.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. június 11. 18:03
Zsóti fiam:te tényleg egy olyan agybeteg vagy,akinek az agyát egy ötágú vöröscsillag sértette fel.Dehát nincs mit tenni,ilyen egy Fletó táskahordozó.
balbako_
2014. június 11. 17:51
Az átlagpolgárnak gyakorlatilag semmi dolga a minisztériumban. Ergo részükről teljesen mindegy hol van, melyik városban.
kurbitalis
2014. június 11. 17:46
Ez a Gizda összevissza csúsztat és hazudik. Tény: a két minisztériumban, a HM-ben és a VM-ben mindenkinek lóg az orra amiatt, hogy vidékre költözik a minisztérium. Hivatalosan a két minisztériumból cca 1.500 embert menesztenek, mivel munkavállalást helyben fogják megoldani. Érteni vélem, hogy káderfrissítésről szól elsősorban az akció. Sokan vannak, akik legalább 30-40 éve dolgoznak ott, a funkcionális területen, aminek nincs köze a politikához, az aktuális kormányokhoz. Mégis érteni vélem, hogy mi a kormány szándéka: teljes rendszerváltás. Nem fogjátok elhinni, hogy az egyik minisztériumnak a hasonló, "funkcionális" (intézményfenntartó) tehát nem politikai alkalmazottai között van egy fazon, aki a mai napig elvárja, hogy köszönés gyanánt azt mondják neki: "Jelentkezem". Bár csak a bírói körben hasonlóképpen meg tudták volna oldani a "frissítést".
koronaszepe
2014. június 11. 17:02
Azért valaki megpróbálhatná megindokolni, megérvelni, hogy ez miért jó? Eddig még meg sem próbáltátok. Csak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!