Bárándy vagy Kaltenbach lehet a baloldali főpolgármester-jelölt

2014. június 25. 14:37

Az Együtt–PM köreiből kerülhet ki a baloldal főpolgármester-jelöltje. A Válasz.hu szerint két komoly név maradt az ellenzéki kalapban: Bárándy Péter egykori miniszter, illetve a PM-es Kaltenbach Jenő.

2014. június 25. 14:37

A Válasz.hu szerint az elmúlt napok névözöne csak terelés volt, valójában már eldőlt, hogy melyik két jelölt közül kerülhet ki Tarlós István baloldali kihívója: Gyurcsány Ferencék Kaltenbach Jenő egykori LMP-s, jelenleg PM-es fővárosi képviselőt javasolták, míg Bajnai Gordonék a Haza és Haladás egyik alapítóját, a Medgyessy-kormány igazszágügyi miniszterét, Bárándy Pétert. A Válasz.hu szerint végső döntés még nincs, ugyanakkor mindkét jelölt elfogadható a DK, az Együtt-PM és az MSZP számára is, így egyik fél sem ragaszkodik feltétlenül a saját jelöltjéhez.

A portál szerint a szocialisták csak annyit kértek, hogy baloldali győzelem esetén Horváth Csaba legyen az egyik főpolgármester-helyettes; Gyurcsányék pedig azt szeretnék, ha Kőbányán és Csepel a DK-s Élő Norbert, illetve Borka-Szász Tamás legyen a baloldal közös polgármesterjelöltje.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2014. június 25. 21:22
Minek találgatni???? Majd megnevezik.
Trükkök Százai...
2014. június 25. 18:59
Mégsem lesz gumipapucs?
formaegy
2014. június 25. 18:03
Tudjátok kire leszek kíváncsi? Az LMP-re! Ebből a felhozatalból vitathatatlan, hogy Tarlós a megfelelő ember. Ha az LMP leteszi a voksát Tarlós mellett, akkor azt mondom megmaradtak gerinces, őszinte embereknek. Ha nem, akkor sunyi, álszent hazug politikát folytatnak, mint a többi.
formaegy
2014. június 25. 17:49
Most komolyan! Ezt a két embert tudják felmutatni? Bár ha belegondolok az apróhirdetett min.eln. keresésbe aminek egy szerencsétlen Bajnai lett a vége, mit is lehetne ezektől várni. Nevetséges. Na, ha valamelyikőjüket megszavazzák, meg is érdemlik a sorsukat a fővárosiak))))))))))))) El tudja képzelni valaki, hogy egy valóban érdemben odaillő ember adja a nevét ehhez a ballib társasághoz???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!