Alkotmánybíróság elé viszi az önkormányzati törvény módosítását az MSZP

2014. június 24. 11:46

A párt kezdeményezését a szükséges 50 helyett 57 képviselő, köztük függetlenek, LMP-sek és jobbikosok is támogatták.

2014. június 24. 11:46

Az MSZP – miután összegyűjtötte a parlamenti képviselők több mint negyedének aláírását – az Alkotmánybíróságtól kéri az önkormányzati törvény közelmúltban elfogadott, Fővárosi Közgyűlést érintő módosításainak eltörlését.

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a szükséges 50 helyett 57 képviselő, köztük függetlenek, LMP-sek és jobbikosok támogatták a szocialisták kezdeményezését, amelynek célja, hogy a Fővárosi Közgyűlést a Fidesz szándékával ellentétben ne a kerületi polgármesterek és a kompenzációs listáról bekerülő politikusok adják.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wallenberg8805
2014. június 24. 13:58
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Kálmán Olga azonnal hívja be a Schmuck Andort, mert az MSZP-sek megint egy aláíróíven szerepelnek a jobbikosokkal! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ördöngös pepecselés
2014. június 24. 12:49
ha a képviselőséggel járó fizetés a tét akkor a nemzeti szocializmus az üdvözítő megoldás, vagy ez szűzleány koalició?
bsandor
2014. június 24. 12:28
menő manók,részemről,inkább rikkancsot játszódjatok a népszaráért mivel úgy látom az Istenadta nép magasról tesz rátok
paraklétosz
2014. június 24. 12:10
Hát ez eltart az őszig, majd módosítják, aztán megint elé viszitek, aztán... a bukás után számolgatjátok a pálya lejtési szögét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!