„Kizárólag politikai érdekek miatt gyilkolásztak”

2014. május 14. 09:46

A korábban már több sortűzperben eljárt nyugalmazott bíró, Völgyesi Miklós szerint túlzottan enyhe ítélet született a Biszku-ügyben.

2014. május 14. 09:46

Az eltelt sok idő nem mentség az elkövetett bűncselekmények kiemelkedő tárgyi súlya miatt – mondta Völgyesi Miklós. Szerinte egyébként az – ügyész fellebbezési indítványában hivatkozott – aljas indok, mint súlyosító körülmény megállja a helyét. 

Völgyesi elképesztőnek tartja, hogy a védő a jelenlegi kormánnyal szemben vádaskodik. Emlékeztetett arra is, hogy az ügyet már felfüggesztették egyszer az alkotmánybírósági vizsgálat idejére.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peti
2014. május 15. 08:26
Nem öt év, KÖTÉL, Bélabá, az járna magának... De ezt maga mindenkinél jobban tudja is. Nem véletlenül törölték el a halálbüntetést a módszerváltozás hajnalán... Ez egyetlen (ma) elfogadható ítélet a tényleges életfogytiglan, aztán a végrehajtás alól tőlem fel is menthetik a lassan magát is összeszaró vén ganajt. Remélem, a Horn Gyuszihoz hasonlóan pelenkázzák pár évig az öntudatánál levő vén gecit. A lényeg annak végleges és egyértelmű kimondása, hogy Biszku (és a többi, mára elhullott ganaj, mint az Apró Antal, Kádár, Péter Gábor, Münnich stb stb.) véreskezű tömeggyilkosok voltak, és eszerint kell megítélni őket.
tóth mária
2014. május 15. 06:37
Közhely, de: csak jogszolgáltatás van! szomorú és szánalmas!
Ángyán Páván
2014. május 14. 16:09
Én a többit hiányolom. Ávósok, sortüzesek, tartótisztek vigan élnek.
Akitlosz
2014. május 14. 15:51
"Völgyesi Miklós szerint túlzottan enyhe ítélet született a Biszku-ügyben." Mafla. Egy 92 éves emberről van szó. A bíróság saját magát járatná le és tenné komolytalanná, ha egy 92 éves embert 28617 év börtönre ítélnének. 5 év 6 hónap = életfogytiglan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!