Bokros Lajos beletörődött, hogy nem indulhatnak

2014. május 05. 14:50

Az ajánlások harmadszori újraszámolása már meggyőzte Bokros Lajost, és elfogadta, hogy nem indulhatnak az EP-választásokon. Szerinte viszont felveti az ellenőrző rendszer megbízhatóságának kérdést, hogy minden számolás során más eredmény jött ki.

2014. május 05. 14:50

Bokros Lajost, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnökét meggyőzte a pártjára adott ajánlások ellenőrzésének harmadik újraszámolása, és elfogadta azt, hogy nem tudnak indulni a május 25-ei európai parlamenti választáson.

A pártelnök erről hétfőn a Nemzeti Választási Iroda székházában beszélt, ahol megköszönte Pálffy Ilonának, az iroda elnökének, hogy lehetővé tette az újraszámlálását. Ugyanakkor azt is mondta, hogy szerinte a három különböző eredmény felveti az ellenőrző rendszer megbízhatóságának a kérdését, még akkor is, ha az a végeredményen nem változtatott.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. május 05. 15:00
a hülyéje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!