Orbán: Zsigó Róbert snájdig

2014. április 01. 09:03

Baján tartotta első vidéki nagygyűlését Orbán Viktor, aki a bajaiaknak azt mondta: nem tudna jobb ajánlatot tenni nekik Zsigó Róbertnél.

2014. április 01. 09:03

A miniszterelnök azt, hogy elsőként Baján tartott nagygyűlést, az őszi időközi önkormányzati választással indokolta, ahol szerinte az ellenzék kimutatta ronda körmeit.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2014. április 01. 12:23
Orbán odafigyel a szakmunkásokra is, van kedvenc fodrásza, cukrásza és vízvezeték-szerelője is. Nem a szakmájukkal van gond, seggnyalással felkapaszkodott Niemandok.
pedroamigo
2014. április 01. 11:09
Ha Vitya mondja elhihetjük. A vakkomondorost is személyesen válogatta be, egyem a jóerkölcsét...
pimepime
2014. április 01. 09:25
"A miniszterelnök azt, hogy elsőként Baján tartott nagygyűlést, az őszi időközi önkormányzati választással indokolta, ahol szerinte az ellenzék kimutatta ronda körmeit." ----------- Miután az általatok elcsalt időközi önkormányzati választást meg kellett ismételni. Egyik kutya, másik eb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!