MiniBrake, a gyerekfék – előrendelhető a távirányítható fék gyerekbiciklikre

2014. április 10. 10:05

Már előrendelhető a magyar fejlesztők által megalkotott MiniBrake gyerekfék.

2014. április 10. 10:05

MiniBrake néven fejlesztettek távvezérelhető, gyerekbiciklikre való féket magyar fiatalok. A Pál Gergely villamosmérnök, Gombos Gergely mechatronika tanuló, Gnyalin István villamosmérnök tanuló, Szirtes Marcell és Bognár Dániel kereskedelem és menedzsment szakos tanulók, valamint Szesztay Péter gazdálkodás és menedzsment szakos tanuló által megalkotott találmány már a harmadik prototípusnál tart.

A MiniBrake előrendelhető az Indiegogo oldalon, a tervek szerint a gyártás májusban indul.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. augusztus 26. 20:30
Le se tagadhatnád, hogy egy büdös ballib vagy (miközben a jobbikot reklámozod). Nektek semmi sem jó, amit magyarok találnak ki. A fékezésről meg annyit, hogy nem csak oly módon lehet végrehajtani, hogy bedugod a seprűnyelet a küllők közé. :) Hogy te is értsd, mire gondolok, nem csak satufék létezik.
Kárpáti Zoltán
2014. augusztus 26. 20:29
És ez mire jó? Hadd essen el a gyerek?
Kárpáti Zoltán
2014. augusztus 26. 20:29
Tényleg nagyon jó... ahogy elképzelem, ahogy a gyerek alól húsz méterről kifékezi a biciklit a nagyi, az meg tanyázik egy nagyot...
vizesnyolcas
2014. június 28. 00:29
Már évek óta kínálnak gyerekeknek quadokat távirányítóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!