„Ma Hedvig, holnap te?” – tüntetés lesz Pozsonyban

2014. április 16. 14:43

„Ma Hedvig, holnap te? – Önkény helyett igazságot követelünk!” Ezzel a jelszóval szerveznek tüntetést április végén Pozsonyban magyar és szlovák pártok és civil szervezetek Malina Hedvig mellett. Az igazságszolgáltatás visszásságaira akarják felhívni a figyelmet.

2014. április 16. 14:43

Közösen szervez tüntetést több szlovákiai – szlovák és magyar – párt és civil szervezet Malina Hedvig mellett. A demonstráció április 30-án lesz a pozsonyi Vármegyeház téren.

A demonstráció célja, hogy a szlovák igazságszolgáltatást, és így Malina Hedvig sorsát is jellemző visszásságokra felhívják a figyelmet. Az Új Szó úgy tudja, Bugár Béláék kérték fel a Szlovákiai Magyarok Kerekasztalát a demonstráció megszervezésére, amelyről a Bugár-féle Híd és az MKP közösen tárgyalt. A részleteket Malina Hedviggel is egyeztették.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2014. április 16. 16:30
Végre. Komolyan örülök, hogy végre határozottabban foglalnak állást Hedvig mellett. Mert persze, fizettek ügyvédet, meg volt pár cikk egy-egy újságban, de ez olyasmi, amit már a szlovák sajtó sem tud majd eltitkolni.
gereb6
2014. április 16. 15:36
"Ahogy itt jár-kél, szép, miként a csillagtüzes éjszaka; fénybe árnyat és árnyba fényt szűr arca, szeme, mosolya: oly szeliden ragyog felénk, ahogy a vad nappal soha." (Byron)
freehckr
2014. április 16. 15:22
Mit tett a Fidesz-KDNP kormányzat az elmúlt négy évben a külhoni magyarok érdekében: Köszönöm a figyelmet.
bsandor
2014. április 16. 15:11
ideje lenne elásni a csatabárdot és normális párbeszédet folytatni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!