Devizahitelek: A végleges megoldásig marad a moratórum

2014. április 23. 15:26

A kormány szerdai döntése értelmében addig marad a kilakoltatási moratórium, amíg végleges megoldást nem találnak a devizahitelesek problémáira.

2014. április 23. 15:26

A kabinet szerdai ülésén úgy döntött, meghosszabbítja a kilakoltatási moratóriumot a devizahitelesek problémájának végleges megoldásáig – közölte a kormányszóvivő szerdán. Giró-Szász András az MTI kérdésére adott tájékoztatásában hozzátette, hogy a kormány az ezzel kapcsolatos javaslatát az Országgyűlés elé terjeszti.

A parlament tavaly novemberben döntött arról, hogy április 30-ig meghosszabbítja a kilakoltatási moratóriumot.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. április 23. 20:09
Szóval addig lesz kilakoltatási moratórium, amíg a bankok minden hitelt át nem váltanak forinra, úgy, hogy az az adósnak is megfelelő konstrukció legyen. :) Nagyon jó lépés. Érdekeltté tenni a bankokat az aljas hitelezési technikák felszámolására.
kuwiq
2014. április 23. 19:54
Ne már, a maszopot nem lehet kilakoltatni?
liberálzöld.
2014. április 23. 19:06
A végleges megoldás pedig akkor lesz, ha kihal az utolsó devizahiteles is.
potyka
2014. április 23. 18:39
A deviza hitelesekre szarik a kormány (ezt kivételesen jól teszi) egye meg a fene a sok valójában hajléktalanok alatt lévő szarházit! :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!