Bokrossal bontották meg az emlékművet

2014. április 11. 19:49

A német megszállás emlékművének épülő talapzatának estek neki pénteken a tüntetők: ezúttal Bokros Lajos, a MoMa politikusa is megjelent a Szabadság téren.

2014. április 11. 19:49

Megbontották demonstrálók pénteken a budapesti Szabadság téri, a német megszállás áldozatainak tiszteletére állítandó emlékmű épülő talapzatát. A néhány tucat emberből álló tüntető csoport pénteken is szétszedte az épülő emlékmű körüli kordont, néhányan pedig a készülő talapzat betonvasainak egy részét is elbontották. A tüntetők virágokat, képeket, mécseseket helyeztek az épülő talapzatra és elé, jelentette az MTI tudósítója.

A rendőrök a kordont megbontók közül több embert igazoltattak, valamint kamerával rögzítették a történteket. A helyszínen megjelent Bokros Lajos európai parlamenti képviselő is, aki a Modern Magyarország Mozgalom listáját vezeti a májusi EP-választáson.

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FabiánA
2014. április 12. 10:12
Lajos Bának kell az Ep képviselői mandátum :D
balbako_
2014. április 12. 09:19
Bontani, rombolni, leépíteni azt tudnak.
magnamater
2014. április 12. 09:16
Ugyan, mit kellene emelni a Gábor arkangyal helyébe? Hát a Bajszost, amint hátán hozza a Bokros csomagot!
császár
2014. április 12. 08:20
Csak Vadai fel ne gyújtsa a Mécs-et!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!