Az új szlovák elnök kegyelmet adna Malina Hedvignek

2014. április 11. 10:31

A frissen megválasztott szlovák államfő, Andrej Kiska azt mondta egy tévéinterjúban: ha Malina Hedviget elítélik hamis tanúzás miatt, kegyelmet ad neki.

2014. április 11. 10:31

Az újonnan államfővé választott Andrej Kiskát júniusban iktatják majd hivatalába. Kiska az egyik szlovák televízió műsorában azt mondta, ha Malina Hedviget elítélik hamis tanúzás miatt, kegyelmet fog neki adni.

Malina Hedvig esete arról szól, hogy csaknem nyolc éve hajszolunk valakit, és az ügyet nem tudjuk befejezni” – fogalmazott Andrej Kiska, aki szerint az ügyet - amelyet az emberi méltóság megsértésének tart – már régen le kellett volna zárni.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. április 12. 09:32
Osztogasson kegyelmet az ügyben eljáró hatóságoknak, akiket egy demokráciában és az összes EU előírásnak megfelelően szigorúan meg kéne büntetni.
Akitlosz
2014. április 11. 17:33
Csakhogy ártatlan ember nem kér, és nem is kérhet kegyelmet. Kegyelmet elítélteknek adhatnak bizonyos egyéb körülményekre tekintettel, de a kegyelmi kérvényben nem lehet ártatlanságra hivatkozni.
tango47
2014. április 11. 16:19
Nem a "kegyelem", hanem az ártatlanság az egyetlen elfogadható formula. Kegyelemben általában bűnösöket szoktak részesíteni.
miama
2014. április 11. 14:17
Minden tiszteletem az új Szlovák Elnöknek és nem kételkedem a jó szándékában, de én úgy gondolom hogy Malina Hedvignek nem kegyelmet kell adni, hanem igazságot. Őszintén remélem, hogy Hedvig nem fogadja el a kegyemet, mert ezzel elismerné a vádakat. Nagyon drukkolok Neki, hogy legyen akkora erő a lelkében, hogy kiharcolja az igazát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!