Aggódnak a szocialisták a miskolci urnáért

2014. április 08. 16:46

Az MSZP a miskolci jegyzőnél érdeklődött, hogy miként őrzik a még fel nem bontott urnát, amibe majd a külföldi és átjelentkező szavazatokat keverik. Gúr Nándor szerint nem kaptak egyértelmű választ. Miskolcon eddig szűken vezet a baloldali összefogás jelöltje.

2014. április 08. 16:46

Az MSZP Miskolc jegyzőjénél érdeklődött, hogyan gondoskodnak az utolsó, fel nem bontott szavazóurna biztonságáról. A szocialisták alelnöke, Gúr Nándor szerint kérdésükre nem kaptak egyértelmű választ.

Hozzátette: Budapest XV. kerületében, ahol a Fidesz jelöltje vezet, behegesztették, majd lepecsételték a vasajtót, 2006-ban Edelényben pedig rendőr őrizte az urnát, de Miskolcon, ahol a szocialista jelölt vezet ilyen lépéseket nem tettek.

A szocialista politikus szerint ugyanakkor a lebonyolítók érdeke is lenne egy megnyugtató megoldás, hiszen – mint fogalmazott – a miskolci városvezetés eddig elégtelenre vizsgázott a választások lebonyolításában.

Miskolc 2-es választókörzetében a szavaztok 98,92 százalékos feldolgozásánál a baloldali összefogás jelöltje, Varga László vezet 14 372 szavazattal, a Fidesz jelöltje, Sebestyén László 360 szavazattal van lemaradva.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. április 08. 19:37
"Miskolc 2-es választókörzetében a szavaztok 98,92 százalékos feldolgozásánál a baloldali összefogás jelöltje, Varga László vezet 14 372 szavazattal, a Fidesz jelöltje, Sebestyén László 360 szavazattal van lemaradva." Mi lehetett a nem egyértelmű válasz? Arról nem szól a híradás. Nem véletlenül. Ássák el jó mélyen, egy lezárt vasládában és dobják el a kulcsot. Úgy jó?
Kárpáti Zoltán
2014. április 08. 18:00
Biztos, hogy védik tőlük, nehogy 360-nál nagyobb legyen a hátrány.
blaupanter
2014. április 08. 17:49
Nagy a sotetseg abban a valasztokeruleti polgarok fejeben.Hamar elfelejtettek,hogy a Gur felek elodei,Horn gyufaval az elen munkahelyek szazezreit privatizaltak el,jol mukodo vallalatokat tettek tonkre,hogy kesobb ocsitottan/medgyessy,maguk kozott szetosszak.Nem ezt erdemelne a varos,sokkal tobbet,okosabb fejeket.
kuwiq
2014. április 08. 17:20
Honnan tudják, hogy nem védi rendőr az urnát? Mostmár inkább helyszínelőket kéne kiküldeni, mert az elvtársak megtudták valahonnan, hogy az urna nem védett. Nyilván ott voltak... Ha pedig úgyis ott voltak, az urna meg nem volt védett, ki tudja, milyen csábításba estek, ki tudja, mit cselekedtek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!