Újabb trafikok nyílnak

2014. március 23. 12:29

Hétfőtől írhatják alá a koncessziós szerződést azok, akik a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. negyedik pályázatán nyertek, így újabb 127 trafik nyílhat.

2014. március 23. 12:29

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. legutóbbi pályázatán 127-en nyertek, így ők köthetnek koncessziós szerződést nemzeti dohánybolt nyitására. 

Jelenleg mintegy 5800 koncessziós joggal rendelkező trafik működik az országban, az ideiglenesen kijelöltekkel együtt több mint 6300 helyen árulnak dohányterméket.  

A legutóbbi pályázatot figyelembe véve több mint 800 koncesszió vár még gazdára az országban. Ez azonban nem azt jelenti, hogy ennyi településen nem lehet cigarettához jutni. Ahol nincs élő koncessziós szerződés, ott a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ideiglenesen kijelöl üzleteket a zavartalan dohánytermék-ellátás érdekében. Ez az intézkedés túlnyomórészt aprófalvakat és kistelepüléseket érint.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bro222
2014. március 23. 13:13
Mesi megígérte, hogy eltörlik a trafikokat. Megint csak vesztettek pár szavazatot...
3M..
2014. március 23. 12:35
A zsírosabb trafikok már gazdára találtak. De örömmel nyugtázzuk, hogy a mutyi nem állt meg, bővül. Köszönjük meg Lázár Jánosnak. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!