Tóth Zoltán: Nem lesz szabad a választás

2014. március 26. 21:39

A választási szakértő szerint a választási iroda lemondott a választások tisztaságának megőrzésével kapcsolatos feladatairól.

2014. március 26. 21:39

„A Nemzeti Választási Bizottság és a Választási Iroda lemondtak a választás tisztaságának megőrzésével kapcsolatos feladatukról, és egy kormánypárti szavazás adminisztrációjának feladatát kívánják ellátni” – mondta Tóth Zoltán választási szakértő, aki szerint ettől még el kell menni, szavazni.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. március 27. 16:24
Ez ebből megél, hogy kéthavonta kifejti ugyanazt a véleményt? Elég lenne azt mondania, hogy CtrlC-CtrlV.
Rabonban
2014. március 27. 14:42
Úgy látszik, megvalósul az a gyanú, amelyet egy éve sejtünk, a baloldal már előre eldönti, választás csak akkor lehet szabad, ha ők nyernek.Bezzeg 2002-ben, amikor minimális szavazatkülönbséggel nyertek, hallani sem akartak valamiért az újraszámlálásról, amely pl. Amerikában megtörténhetett. Hol volt akkor Tóth Zoltán? Ja, akkor mindennel megvolt elégedve. Ennyit az ő függetlenségéről...
kukagyerek
2014. március 27. 10:56
"Tóth Zoltán: Nem lesz szabad a választás" .... Ismeri az (ő általa is) kidolgozott rendszert. Mán csak tudja, mire képesek az elvtársai! Csak hát most, nem az ő bandájának dolgozik majd az elektronika.
qccqccqcc
2014. március 27. 10:32
Kurva fasza logika: Ha nem a balliberális restaurált összehordott söpredék nyer, akkor nem legitim és nem szabad a választás. Minden egyéb esetben igen:-) Elmehettek az anyátok picsájába, faszfejek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!