Nem biztos Mesterházy, Gyurcsány és Bajnai képviselősége

2014. március 26. 11:22

Ugyanis a három pártnak legalább 15%-ot kell elérnie, ez pedig a jelen állás szerint korántsem garantált Gyurcsányék számára.

2014. március 26. 11:22
Szilvásy György

„Nem lesz képviselő Mesterházy, Gyurcsány és Bajnai, ha a Honfoglalás 2000 Egyesület elemzése szerinti eredmények születnek a választásokon. Ismert, az említett pártelnökök a kudarctól tartva nem vállalták az egyéni választókerületben való megmérettetést. A közvélemény-kutató intézetek mérései pedig azt mutatják, hogy a Fidesz-KDNP könnyen megszerezheti a választók 2/3-ának támogatását – vagy még annál is jobb eredményt érhet el, és ha a Jobbik is az előrejelzéseknek megfelelően szerepel (akár 18-20 százalékot is elérhet), valamint a kisebb pártok begyűjtik a maradék százalékokat, akkor, az úgynevezett kormányváltó pártok listáján induló képviselőjelöltek kimaradhatnak a parlamentből. Ugyanis, a három pártnak legalább 15%-ot kell elérnie, ez pedig a jelen állás szerint korántsem garantált Gyurcsányék számára. Így, előfordulhat az a csúfság, hogy az ellenzéki erőknek meg kell elégedniük egy szerény parlamenti képviselettel (egy-két egyéni képviselő) Mesterházynak és társainak pedig állás után kell nézni!

Orbán Viktor bölcsen döntött: nem kíván vitázni az ellenzéki pártok vezetőivel, ugyanis érdemi vita helyett – mint eddig – csak mocskolódnának. Egyébként: felkészületlen, súlytalan, önjelölt miniszterelnök-jelöltekkel nincs értelme egy asztalhoz ülni. A választók nem felelőtlen ígérgetéseket és orbánozást akarnak hallani. 

Honfoglalás 2000 Egyesület – Nemzeti Szociáldemokraták - Szilvásy György”

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rommy
2014. március 27. 00:26
akik fodor gabit újra a parlamentbe akarják juttatni,azoknak legyen elég 14.99%!
blind
2014. március 26. 21:55
Bácsi, tessék nyergelni és urálon túl új hont foglalni. A vitának, párbeszédnek értelmes emberek szerint mindig van helye, tehát maga és az önt lájkolók sajnos nem értelmesek, szavazni kérem ne menjenek, ne befolyásolják értelmetlenül hazánk jövőjét.
BőröndÖdön
2014. március 26. 17:55
Érdekel valakit ez a nóném gittegylet??
kukagyerek
2014. március 26. 12:41
"hogy adott esetben gondolkodás nélkül egymás tenyerébe csapnának:)" .......... Az egy egészen másik "jobbik" lenne és bukásra lenne ítélve. Mert amelyik párt a fideszhez csapódik, az csak hitvány lehet, vagy öngyilkos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!