„Nem akartam eladni a jól működő cégemet a fideszes maffiának”

2014. március 09. 10:29

A Kormányváltó Összefogás kampányfilmjében megszólaló férfi arról beszél, hogy amióta nem akarta eladni a cégét a „fideszes maffiának”, egymást érik a különböző adóellenőrzések és vizsgálatok, hogy kicsinálják.

2014. március 09. 10:29

A jelenleg Kormányváltó Összefogásnak nevezett baloldali szövetség kampányfilmje az április 6-i választásra és a március 15-i ellenzéki rendezvényre hív.

„Nem akartam eladni a jól működő cégemet a fideszes maffiának. Azóta semmilyen pályázaton nem nyerhetek. Egymást érik az adóellenőrzések és a különböző vizsgálatok, hogy kicsináljanak. Nem nyugszom bele, hogy a vállalkozásomat elvegyék tőlem. Ez itt az én vállalkozásom, ez itt az én hazám.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. március 09. 22:37
Kormányváltó Összefogás Szövetsége, KÖSZ elégvolt belőletek hatvanöt év!
Peter8811
2014. március 09. 22:29
Szavazzon a Kormányváltó összefogásra? Szerintem a Kipufogó összefogás jobb név lett volna, mivel a Libás azt mondta hogy a félelemet kell legyőzni, ezért kell a kipufogót összefogni, hogy zabszem se férjen bele.
Peter8811
2014. március 09. 21:57
Lehet ez egy tálib bevándorló, azok is eltakarják az arcukat amikor az AFF-nek nyilatkoznak (Amerikai Felszabadítási Front)
peti
2014. március 09. 20:15
(kissé hosszú leszek) Azért ne legyenek illúzióink... Én Fidesz-szavazó vagyok. Jobb híján, realizmusból most is rájuk szavazok, de a Fidesz gazdasági maffia attól még nagyon is létezik. Mindig is létezett, csak az elmúlt négy évben, érthetően, rendkívül megerősödött. Ismeretségi körömből is van olyan, aki kénytelen volt eladni a (sokmilliárdos) cégét nekik. Kifizették tisztességesen, de nem tarthatta meg, rátették a kezüket a Fideszes oligarchák. Politikamentesen. Gazdasági megfontolásból. Ez egyébként "nyíltan" és egyenesen történt, különösebb cizellálás nélkül. (Természetesen a "baloldali" gazdasági maffia ugyanúgy létezik, és még most is szélesebb bázisú és erősebb, mint a Fideszes. Épp ezért is építkezik gőzerővel a "jobboldal", fel kell tankolniuk. Meg persze puszta hatalomvágyból, amihez ugye a pénz az út.) Mindig így volt, jó darabig így is lesz ez a módszerváltás utáni Banánisztánban. És hogy mit tehet az állam egy magáncég ellehetetlenítésére? Mármint, a keleti blokkban?Komolytalan, naiv ember, aki ilyet kérdez... Nem bűnösök és ártatlanok közül választunk, hanem a szar, a szarabb, a még szarabb és a legszarabb közül. A rendszer maga rohadt, és a bűz mindent ellep. Ezért is érzik magukat olyan sokan szarul. A történetet a módszerváltozáskor basztuk el végleg, illetve, az azt megelőző akolmeleg 6-8 évben. Sokszorosan, mondhatni uzsorakamatra fizettük meg az árát a "legvidámabb barakk" státusznak, meg a "vértelen rendszerváltásnak". Leginkább morálisan roppantott meg minket a gyakorlati szocializmus négy évtizede. Ezt máig nem hevertük ki, és a következő 20-30 év rámegy, mire úgy-ahogy kikecmergünk belőle. Már feltéve, hogy nem szakad a nyakunkba 4-8 éven belül ismét az átkozott Összeomlás és annak minden csatolmánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!