(Kerék-Bárczy) Szabolcs, 43 éves: Szerintetek miért érdemes elmenni szavazni?

2014. március 08. 08:25

A DK politikusának és képviselőjelöltjének kérdésére gitárkíséret mellett felel Laci, Emőke, Judit, Gergő és a többiek.

2014. március 08. 08:25

Tibor, 60 éves: Gyere, gyújtsunk egy gyertyát, és fogjuk meg egymás kezét! Ez a csöpp láng most fontos, hisz' rég volt már ilyen sötét.

Szabolcs, 43 éves: Szerintetek miért érdemes elmenni szavazni?

Laci, 29 éves: Nem tudom, hogy van-e értelme. A Fidesz emberei ülnek minden fontos intézmény élén. Úgy sem hagyják, hogy változás legyen ebben az országban!

Emőke, 26 éves: Éppen azért kell elmenni minél több embernek a változásra, a demokráciára szavazni, hogy ne a pártkatonák, hanem a hazát szolgáló szakemberek vezessék az állam intézményeit!

Judit, 64 éves: Igen ám, de nem érdemes erőlködni, vállalkozni, mert úgyis a fideszesek magánzsebébe mennek a közpénzek, és megölik a vállalkozószellemet.

Gergő, 19 éves: Pont azért kell a Fideszt elküldeni a hatalomból, hogy a demokraták végre fölszámolhassák a maffiaállamot, és közös vagyonunkkal felelősséggel tudjanak bánni.

Zsófi, 21 éves: Most kaptam egy álláslehetőséget külföldön. Csak a szegénység nő, miért maradnék itthon?

Balázs, 20 éves: Azért menj el szavazni a demokratákra, hogy beindíthassák a gazdaság motorjait! Az állam ne telepedjen rá mindenre, segítsen a rászorulóknak! Ha nő a gazdaság és a vállalkozói kedv, akkor neked sem csak külföldön lesz lehetőséged dolgozni, hanem itthon is.

István, 50 éves: De ha valaki mást mond, mint a fideszesek gondolják, azt utolérik, megfenyegetik, azt' kicsinálják. Az emberek tényleg félnek. Ráadásul a kormány uralja a nyilvánosságot is, éjjel-nappal csak önmagukat fényezik, másokat, akik másként gondolják, szinte hallani sem lehet.

Sziszi, 21 éves: De ha elmész szavazni, és a demokratákra voksolsz, akkor a szabadságot választod. Olyan országot, ahol nyíltan vállalhatod a véleményedet, s félelemmentesen te dönthetsz arról, hogyan akarsz élni. Ahol a kormány szolgálja az embereket, s nem a polgárok a kormányt. 

 

(via rajosbebike)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. március 09. 12:44
A videó elején amúgy nem a nácibérenc Bornai Tibor penget? (Ő volt ugyebár az, aki – talán szlovák és román nácik megbízásából – kikelt a határon túli területekről szóló időjárás-jelentés ellen.)
Ellensúly
2014. március 09. 12:41
Csak nekem jutott eszembe a Szomszédok? Abban is rengeteg baromság elhangzott, persze nem ennyi. Egyszer egy újságíró azt mondta, hogy a baloldal számára az lenne a legnagyobb büntetés, ha megvalósulna mindaz, amit hazudnak.
blackhorse
2014. március 08. 22:14
Rossz arcok,buta emberek és kerékbárci napraforgó.Ennyi elég is.Bőven.
fogd a pénzt és kuss
2014. március 08. 19:57
"De ha valaki mást mond, mint a fideszesek gondolják, azt utolérik, megfenyegetik, azt' kicsinálják." bár látnám már. csak egyszer! legalább a hibbantat, na fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!