Az új Kossuth tér, ahogy a madarak látják

2014. március 23. 19:15

Nézze meg a felújított Kossuth teret a levegőből!

2014. március 23. 19:15

Tima Zoltán, az új Kossuth tér tervezője a Heti Válasznak elmondta: komoly műszaki kihívásnak bizonyult a rekonstrukció. A kordonok és paravánok a megújult budapesti Kossuth Lajos térről egy hete tűntek el.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre
2014. április 06. 06:50
minel kevesebb zoldteruletet,el a fakkal,mert vegulis szennyezik a ralatast!! ugyis csodalatos Budapest diezelgozos,mikroporos levegoje.......az egyre jobban huvosodo(...) klimavaltozasban......
Necoure Yamakee
2014. március 24. 09:11
Hat igen, jobboldali kormanyzas eseten epul az orszag, a ballibsik csak bezarni, betiltani, felszamoni tudnakl itt van ez a gyonyoru ter, Jozsef Attila a komcsi faklyas menetek ellenere melto helyen, a leepulo kultura ujranyitotta az erkelt, felujitotta a vigadot, a zeneakademiat, 380 mrd erteku korhaz rekonstrukcio fut, igen, epulnek stadionok, lesz europai szintu muzeumi negyed, varkert, megujul a varosliget, bovul az allatkert, jar majd az uj metro. Csak igy tovabb!
states
2014. március 24. 08:19
A térről az emberek mondtak véleményt már egy hét után is, még hétköznap is tele van a fővárosiakkal, vidékiekkel, akik direkt ezért jönnek fel Pestre, a turistákról nem is beszélve, Budapest egyik fő idegenforgalmi látványossága lett az új Kossuth tér. Lehet enni a kefét, elvtársak. Jó étvágyat hozzá.
Wazze
2014. március 24. 07:54
Majd ha minden munkahely környéke így néz ki, akkor is ráértek volna urizálni a pénzünkből...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!