Börtönöket építene a Jobbik

2014. február 18. 08:41

Mirkóczki Ádám arról beszélt: a bűnözési statisztikák hamisítása folyik, valójában azonban nem lett jobb a közbiztonság.

2014. február 18. 08:41

A Jobbik szóvivője a miskolci kampánynyitót követően beszélt pártja prioritásairól. A közbiztonsággal kapcsolatban kiemelte: ők nem látják olyan rózsásan a helyzetet, mint a belügyminiszter, szerintük csak statisztikahamisítás folyik – például a szabálysértési értékhatár felemelésével, amit ők a korábbinál is alacsonyabbra csökkentenének. A börtönök túltelítettségét firtató kérdésre úgy válaszolt: „Ha az a megoldás, hogy további börtönöket kell építeni, akkor börtönöket kell építeni, de mi nem szeretnénk a rablások és lopások mellett elmenni, csak azért mert kevés a hely.

A Jobbik a közelmúltban áramlopásokat is leleplezett. Erről azt mondta: „sokszor a  hatóságokat is vissza kell vezetni a munka világába” akik többször elmennek egy ilyen „lopókábel” alatt és nem tesznek semmit.

A „jellemzően cigányok által elkövetett” bűncselekményekkel kapcsolatban hangsúlyozta: „Ez nem előítélet, ez utóítélet. Az nem megoldás, hogy csak azért, hogy polkorrektek legyünk, nem mondjuk ki a valóságot.

Balogh Artúr azon megnyilvánulására, miszerint a cigányok jogosan lopnak, úgy reagált: ez „elképesztő, vérlázító és döbbenetes”. A Jobbik fel is szólította az MSZP-t, hogy haladéktalanul vegyék le Baloghot az országos listájukról.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. február 18. 13:13
Van aki iskolákat, kórházakat. Van aki stadionokat. Van aki börtönöket. Kinek mi jutott.
rosszkutya
2014. február 18. 10:28
Jut eszembe, májusban szabadul a Bene. Vicces.
Zokni
2014. február 18. 10:16
"Börtönöket építene a Jobbik" - írják. Miért, a mostaniakban nem érezték elég jól magukat?
Korlátlan lehetetlenségek hazája
2014. február 18. 10:12
"Börtönöket építene a Jobbik" Nagyon helyes, kelleni is fog a sok férőhely, ha feloldják a titkosításokat, elkezdik az elszámoltatást. Szerintem az olajos ügyeknek külön BV. intézménye lesz! :) Pintér Sasa lépjen elő! :D Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!