Újabb pénztárgép-botrány

2014. január 03. 08:49

Egyik napról a másikra felszívódott a Patkós-Cassa Informatikai Kft., a vevők hiába fizettek, nem kapták meg az online pénztárgépeket.

2014. január 03. 08:49

Mintegy ezer vállalkozó futhat a pénze után. Hiába fizettek ugyanis előleget, sőt egyes vevők már a teljes vételárat az új online pénztárgépekért, azokat nem kapták meg, mivel a Patkós-Cassa Informatikai Kft. eltűnt a vevők pénzével együtt.

A cég egyébként szerepelt a NAV adatbázisában is, mint engedélyezett pénztárgépeket forgalmazó cég.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Himalája
2014. január 05. 19:53
Sajnos a megadott link a mandiner, vagy valami más miatt rosszul működik. Nyissa meg az www.ebay.com oldalt és ennek a weboldal keresőjébe írja be ezt: USB ASIC Bitcoin Miner
Kálmán Szolga
2014. január 05. 15:30
Kedves Himalája Hozzászólásai alapján értelmes és szimpatikus embernek tűnik De ha elolvasta volna a linket akkor láthatná hogy kik üzemeltetik a Bitcointot Valamint józan paraszti ésszel is belátható hogy ha amerikai elnököt is öltek már meg -JFK- amiatt mert saját, állami pénzt nyomtatott akkor a pénzhatalom nem fogja tűrni hogy a jól bejáratott játékpénzét, az értéktelen dollárt, amiből havi 80+ milliárdot nyomtatnak fedezetlenül, valaki kikerülje. Lást Libia esete is, aranydinárért akarta adni az olajat
pitypang1125
2014. január 05. 11:00
Szar ügy
Csigorin
2014. január 05. 10:29
Namost, van egy ceg aki becsodolt es lelepett a penzzel. Nem az elso, nem is az utolso eset, meg csak napi viszonylatban sem. Amit nem ertek, hogy ehhez mi a koze a kormanynak meg a navnak? Annyi hogy ok rendeltek el hogy valami kell? Akkor most ha egy lathatosagi mellenyt forgalmazo ceg csal, akkor azert mondjon le a kozlekedesugyi miniszter, mert az a KRESZ miatt muszaj?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!