Torgyán: Az FKGP jelenleg nem létezik

2014. január 30. 09:49

Torgyán József szerint őt alkotmányellenesen, folytonos jogsértéssel távolították el az FKGP elnöki posztjáról, és a párt jelenleg nem létezik.

2014. január 30. 09:49

Torgyán József szerint bármikor nyerhetne a Kisgazdapárt, de most nem ez a helyzet. Elmondása szerint őt 2002 augusztus végén a rádióból értesült róla, hogy 2002 május óta nem elnök. Szerinte Hegedűs Péter jelenlegi elnök nem csak azért nem lehet az FKGP elnöke, mert őt alkotmányellenesen távolították el, hanem azért is, mert az MSZMP volt tagja nem lehet az FKGP elnökségének tagja sem.

Torgyán azt is elmondta, hogy készülő, X-Akták című könyvében krimibe illő történetekről fog beszámolni a politikai világból, illetve fel fogja tárni, hogy a magyar történelmet meghamisították. Nem tekinti magát az FKGP elnökének, mivel szerinte az FKGP jelenleg nem létezik, a jelenlegi vezetést pedig leginkább „álkisgazda székházpiócákként” tudja definiálni.

A volt pártelnök szerint a volt kisgazda szavazók jelentős többsége ma bizonytalan szavazó. Sőt, Torgyán úgy gondolja, hogy az összes bizonytalan szavazó kisgazda szavazó lenne, ha lenne FKGP. A baloldal programja követhetetlen – mondta Torgyán. A jelenlegi kormányról elmondta, hogy a Fidesz verbálisan átvette az általa 23 évvel ezelőtt meghirdetett program kilencven százalékát, de a megvalósításba szörnyűségek is becsúsztak.

Torgyán sehol semmi szerepet nem hajlandó vállalni a politikában. A politikát Platón után a „társadalom jobbá tétele művészetének” tartja.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. január 30. 19:03
Jáózsi, gyere vissza, már csak te hiányzol a tablóról:-)
talán
2014. január 30. 18:10
Kétoldalúan gyenge műsor volt Olgica és Józsi bácsi mitakarok a másiktól adása. Vigasztalásul megnéztem a youtun Hofi örökbecsű számát, az Olgát. Többször láttam, egyre aktuálisabb.
antioxi
2014. január 30. 16:06
Jóska bácsit miért nem vették be eddig az "összefosásba"? Neki mindegy hol van, csak szövegelni tudjon hosszan.
kjkj945
2014. január 30. 14:31
Tapsi hapsi lealacsonyodott a teve olgicájához!! Amikor placcon volt nem tetszett neki a teve!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!