Bokros szerint lehetséges

2014. január 31. 11:51

Pusztai Erzsébet szerint nem tudunk úgy élni, hogy csak jobb-, vagy csak baloldalunk van.

2014. január 31. 11:51

Pusztai Erzsébet szerint a Fidesz nem jobboldali, hanem populista demagóg. Szerinte a MoMa azért jött létre, hogy világossá tegye a valódi, európai értelemben vett jobbközép, konzervatív, demokrata, piacpárti értékeket.

Bokros Lajos Egy Jézus-idézettel kezdte beszédét, majd rátért arra, hogy szerinte a kormány cenzúrája miatt kommunikációs karanténban van a párt. Bokros szerint Mária Terézia, Metternich, Bach és Aczél György legalább büszkén cenzúráztak, nem sunyiban.

A volt pénzügyminiszter szerint Magyarország gazdaságilag sem áll jól, ezt a balti országokkal és a V4-ekkel összevetésben mutatta be. Bokros úgy gondolja, hogy a kormány lábbal tiporta a magántulajdon szentségét, miközben az ország öregszik, a népesség fogy és megindult a kivándorlás.

Bokros örömmel jelentette, hogy a MoMát nem sikerült politikai karanténba zárni, most nyitottságot tapasztal a baloldal pártjai részéről. Úgy támogatnák az összefogást, hogy nem kérnek cserébe semmit, csak nyilvános garanciákat arra, hogy helyreállítják az alkotmányos jogállamot.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2014. január 31. 22:28
Ez a szélhámos rablógyilkos is Jézussal hozakodik elő?
tetigi
2014. január 31. 21:28
"Pusztai Erzsébet szerint nem tudunk úgy élni, hogy csak jobb-, vagy csak baloldalunk van." Ezért aztán ide-oda sodródik, mint a belga, aki nem tudja, hova álljon
Moses Hess
2014. január 31. 19:50
Te Pusztai! Tudod hogy tudunk élni? Úgy, hogy nemzeti oldalunk van, kellő önbecsüléssel és nemezi becsvággyal. (már akinek) A többit meg le kell szarni, különösen a helyezkedő pártkalandorokat!
atila68
2014. január 31. 17:24
Bokros Lajos a posztkommunista-konzervatív-radikális-balliberális. Ez valami csodálatos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!