Bedőlt az ócsai lakópark

2014. január 17. 09:30

Nem hirdet újabb pályázatot a devizahiteleseknek szánt ócsai lakópark házaira a Nemzeti Eszközkezelő. A Népszabadság úgy tudja, a kormány katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át a lakóparkot.

2014. január 17. 09:30

Eredetileg a bukott devizahiteleseknek nyújtott volna új otthon az Ócsán 2,5 milliárd forintból felépült, 80 házat magába foglaló lakópark, ám a többször meghirdetett pályázat ellenére csak 42 házba találtak lakót, így a programot végleg lezárták – írja a Népszabadság. A lap úgy tudja, a kormány katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át az ócsai lakóparkot, de nem elképzelhetetlen, hogy eladják majd őket.

A lap szerint az ingatlanok a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. tartalékalapjába kerültek – igaz hivatalosan még nem szerepelnek a listán –, de nagy a bizonytalanság abban, hogy a többi tartalék ingatlanhoz hasonlóan ezeket is meg kell-e hirdetniük havonta, vagy őrizniük kell katasztrófák idejére.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2014. január 17. 18:55
Ez már a tervezés idején sem tűnt jó ötletnek, teljesen jogosan bírálták az ellenzői. Ilyen mellényúlások persze vannak, ahol emberek dolgoznak (bár talán lehetett volna józanul gondolkodni róla, semmint dühödt lendülettel átnyomni mint nagyjából mindent). A lényeg számomra, hogy képesek vagyunk-e értelmileg-érzelmileg felnmőtt emberek módjára beismerni, ha valami nem működött, és tanulni belőle. Engem ez nyugtatna meg.
DrFülig Jimmy
2014. január 17. 14:46
Bedőlt mert a narancsmaffia egyetlen célja az ország kifosztása.Minden cselekedetük mögött szimpla lenyúlás van,ráadásul mindenhez hülyék így még akarattal sem tudnának valami hasznosat létrehozni,haverok-foci lopni csalni hazudni...
Pinter68
2014. január 17. 14:36
Ez volt Orbán egyik első remek ötlete. És már ez is 2,5 milliárdunkba került. A legújabb remek ötlet az atomerőmű építési szerződés az oroszokkal. Korábban már leírtam, de ezek a sztorik csak újfent alátámasztják. Az egyszemélyi döntéshozóval kiépült hatalmak azért buknak meg előbb-utóbb, mert mindig kiderül, hogy túl sokba kerül az országnak, hogy a főnök még sem tévedhetetlen. Bármennyire is ezt gondolja magáról.
Barnabox
2014. január 17. 12:22
Gratulálunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!