Telefonon várja a mutyibejelentéseket az Együtt-PM

2013. december 11. 13:10

Ingyenesen hívható telefonszámon várja az Együtt-PM a nagy összegű áfacsalásokról szóló bejelentéseket.

2013. december 11. 13:10

Juhász Péter azt mondta: fontosnak tartják, hogy az áfacsalásokat ismerő állampolgárok politikai védelmet kapjanak és ők nem fogják ügyüket lesöpörni az asztalról úgy, mint Rogán Antal. 

Szólt arról is, hogy a hatóságok napokban indított vizsgálatait kevésnek tartják, hiszen rendszerszintű problémákat tapasztalnak. Példaként említette, hogy szövetségük kormányra kerülése esetén visszaállítanák azt a Bajnai-kormány idején működő rendszert, amelynek részeként a háromezer legnagyobb adózót minden évben automatikusan vizsgálnák. 

Az Együtt-PM társelnöke aláhúzta, nem feljelentő vonalnak, „egymás vegzálásának” eszközéül szánják telefonos elérhetőségüket, hanem a kiemelkedően magas csalások kivizsgálására. Tájékoztatása alapján a hozzájuk érkező információkat előbb jogászaikkal kivizsgálják, majd a hiteles beszámolókat oknyomozó újságírók segítségével nyilvánosságra hozzák.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. december 11. 19:18
Gyurcsány még fizet is érte másfél millát!
Übermayer
2013. december 11. 19:13
akkor kezdem: - Dataplex - Kóka, Bajnai - Posta székház - Wallis - Vituki telek - Wallis - új TV székház - Wallis és ez csak a Bajnai mutyik egy része volt
ottapont
2013. december 11. 19:04
Azért ha az pénz amit nem fizettek adóban hirtelen rászakadna pár együttes pofára gyanítom nem élnék túl.
S0ma
2013. december 11. 18:25
Hehe! ATV betelefonálósban ma jelentkezett egy hölgyemény, aki kinyilatkozta, hogy a NAV átvette a TB-t és bizony Orbánék törölték a nagyok TB-tartozását is. Kérdeésre elmondta, holt biztos az állításában, mert ott dolgozott. A műsorvezető felhomályosította, hogy épp az áfáról van szó. Mire az okos , tájékozott állampolgár szintén kijelentette, hogy ő is. Ennyit a leendő mutyi-bejelentőkről. Meg az Együtt-PM módszereiről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!