Rogán állítólag támogatói adatokra vadászik, az Együtt-PM berágott

2013. december 19. 18:26

Az Együtt-PM szerint a Fidesz frissíti a Kubatov-listákat, ugyanis kiszivárgott egy Rogán Antalnak tulajdonított levél, amelyben a frakcióvezető arra kéri a Fidesz aktivistáit: adják meg néhány barátjuk, ismerősük adatait, hogy őket is bevonják a kampányba. Az Együtt-PM az adatvédelmi hatóság elnökének adatait vitte el az V. kerületi önkormányzathoz.

2013. december 19. 18:26

A Város szíve blog által közölt levélrészletben Rogán arra kéri a Fidesz aktivistáit: küldjék el személyi javaslataikat azokról a családtagjaikról, barátaikról, ismerőseikről, akiket be lehetne vonni a kampányba. 

Az Együtt-PM szerint a Kubatov-listákat akarja így frissíteni a Fidesz, ezért ők is hozzájárulnak az adatgyűjtéshez: Juhász Péter személyesen vitte el az V. kerületi önkormányzathoz az adatvédelmi hatóság elnökének adatait. A választási szövetség szerint Rogán felszólítása kimeríti a személyes és különleges adat tiltott kezelését, ezért Juhász Péter bejelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrFülig Jimmy
2013. december 20. 21:04
Fosnak a narancsbolsik,miután 10 magyarból 8-at letérdepeltettek,most pedig jó kommunista módon aprópénzzel próbálják a szemüket kiszúrni.Ígérnek 100 ezret aztán adnak 20-at...
hátakkor
2013. december 20. 06:05
megin' a cucc..
cutcopy
2013. december 19. 23:04
"kéri a Fidesz aktivistáit: adják meg néhány barátjuk, ismerősük adatait, hogy őket is bevonják a kampányba" Az Együtt-PM vajon hogy szerzi az aktivistáit, újsághirdetésben, vagy random felcsapják valahol a telefonkönyvet..? )
Brigadéros
2013. december 19. 22:31
Na, ez aztán megint egy nagy hír...arra mindenesetre jó, mutatja, milyen kevéssé kreatív a "demokratikus" ellenzék...:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!