Nem tetszett a cigányoknak a bolti eladó

2013. december 02. 09:28

A halmajugraiak nem voltak elájulva Vona Gábor álruhás országjárásától, és igen felháborodtak, mikor meglátták a Jobbik elnökét a pult mögött.

2013. december 02. 09:28

„Ne itt kampányoljon, hanem fent a parlamentben, ahol a cigányokat lemondja minden bűnözőnek!” – summázta véleményét egy helyi asszony.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. december 02. 22:02
micsoda véletlen! Éppen akkor járt arra az ATV is, mint amikor Vona Gábor! Amúgy: 1. Más is munkanélküli, nem csak a cigányok. Azért felvenni valakit, mert barna a bőre nem hasznos egyik cégnek sem. Van még 30 másik jelentkező is. 2. A cigányok között is rengeteg a gazdag ember, talán még arányaiban több is, mint a magyarok között. A sok gazdag cigány miért nem ad a fajtájának több munkát? 3. Az ember nem fa, van lába. Ha a lakóhelyen nincsen munka, akkor oda lehet menni, ahol van. Arra várni egy életen át, hogy majd a kis faluba betelepül valami hatalmas nagy foglalkoztató ... hát van rá esély, csak kevés. Aki jól képzett csak talál magának valami állást, ha más nem hát Angliában. De egy ilyen sohasem hallott nevű településen, ... hát inkább az lenne a furcsa, ha tele lennének üres álláshelyekkel.
thymian
2013. december 02. 21:12
"Rendőr autó állt hétfőn a miskolci selyemréti általános iskola előtt, telefonálta egy eszakhirnok.com olvasó. Megtudtuk, hogy ebben az iskolában sem kezdődött meg hétfőn a munkanélküliek továbbképzése. A helyi KLIKK vezetője, Ragályiné Hajdu Zsuzsanna későbbre ígért tájékoztatást." Betojtak fityiszék, mint a világsátoruknál. :D
Moses Hess
2013. december 02. 20:40
Le van szarva a Halmaugrai cigány-horda. Inkább induljon el India felé, ahonnan egykoron ide ette a fene az összeset.
files32
2013. december 02. 17:12
Vona nem adott hitelt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!