Közel ezer trafikkoncesszió keresi gazdáját

2013. december 18. 11:28

Újabb pályázatot írt ki a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. azokra a trafikkonceszziókra, amelyekre eddig nem pályáztak, nem volt nyertes, vagy volt, de nem írta alá a szerződést, illetve a koncessziót gyakorló vállalkozó elhunyt.

2013. december 18. 11:28

Megjelent 992 településre a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló nyilvános koncessziós pályázati kiírás – közölte az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. szerdán. A pályázatok benyújtási határideje 2014. január 17.

A december 5-én közzétett pályázati felhívás szerint pályázatot azokra a felszabadult koncessziós jogokra hirdetik meg, ahol korábban nem volt nyertes, vagy nem érkezett érvényes pályázat, illetve az érintettek nem írták alá a szerződést, továbbá a koncessziót gyakorló egyéni vállalkozó meghalt.

A pályázati kiírás teljes terjedelmében elérhető és letölthető a www.kormany.hu weboldalon és az ND Nonprofit Zrt. honlapján, valamint az ND Nonprofit Zrt. által működtetett Ügyfélszolgálati Irodában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. december 18. 13:50
Na, szegény földönfutóvá tett trafikosok, lehet újra pályázni. Azért ez az ezer trafik nem semmi... Ebből már trafikbirodalmat lehet kiépíteni! Tessék, tessék!
kamasuka
2013. december 18. 13:11
Ha ekkora mutyi az egész, t. maszopista, lomposista, péemista csürhe, akkor hogy a francba keresi még mindig ezer koncesszió a gazdáját?
egy vélemény
2013. december 18. 13:09
Lehet, hogy a fiók néhány szárazkenyér morzsát átengednek az Orbánpárton kivűli körnek? Sőt még az meglehet, hogy néhányan megtaoasztalták, hogy nem elég nyomulni a pártban, akik nem jutottak elég közel Orbánhoz azok csak egy periférián lévő körzetre kaptak koncessziót, azoknak talán még dolgozniuk is kellene. Hiszen elég Orbán mögött állni egy rendezvényen és jó hanggal és hosszú nyelvvel elérni a vezért és öt budapesti zsíros koncesszió a jutalom!
Secnir
2013. december 18. 12:51
nem értem. hogy lehet az, hogy 50 fős zsákfalvakban senki nem akar egy jól menő trafikot nyitni havi kétszázé'?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!