Gyurcsány megmutatja az Igazságot Sukoróról

2013. december 05. 09:33

A volt miniszterelnök szerint egy ragyogó lehetőség esett kútba a sukorói kaszinóprojekt ellehetetlenítésével.

2013. december 05. 09:33

Sukorón forgatott Gyurcsány Ferenc: a DK elnöke egy rövid videóban járta be azokat a helyeket, amelyeket érintett volna a sukorói kaszinóberuházás, közben pedig elmondta az ezzel kapcsolatos „tényeket” is.

Gyurcsány Ferenc szerint egy baj volt a befektetőkkel: az, hogy ők nem a Mészáros és társa Kft. tulajdonosai.

A DK elnöke mondandója végén kitért arra is, hogy nem csak a beruházást tették tönkre, hanem emberek életét is, amikor megvádolták azokat a kormányhivatalnokokat, akik a projekten dolgoztak. Gyurcsány szerint őket nem büntetni, hanem kitüntetni kellene, a vádlottak padján pedig azoknak lenne a helye, akik elvették ezt az ígéretes lehetőséget az országtól, a Velencei-tótól és az itt élő emberektől.

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. december 05. 21:32
EGy újabb szenvedélyes igazságbeszéd Fletótól? Egy hét és lejár az ultimátuma így hanukájuk idején. Március 15-ére kell vmi nagyon ütőset kitalálnia, különben Vadai is csalódni fog. Vmi coming out, v önégetés
sr. bobo
2013. december 05. 21:13
Öröm nézni ahogy egyes mikropöcsü fajmagyarok hergelődnek a koszos odújukban. Köszönet Ferinek ezért.
peninsulavaldes
2013. december 05. 20:58
lehetne ebből sorozat, Feri megmutatja címmel
Fici7
2013. december 05. 20:50
Ugyan így fúrták meg a gyöngyösi Apolló gumigyárat. A nagy környezetvédő Illés mostanában nem pattog egy fa kivágásánál sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!