Fidesz: Tájékoztassanak a bankok az árfolyamgátról!

2013. december 04. 11:41

A Fidesz rezsicsökkentésért felelős munkacsoportja azt kezdeményezi, hogy a bankoknak kötelező legyen tájékoztatniuk devizahiteles ügyfeleiket arról, mennyit spóroltak meg az árfolyamrögzítéssel – közölte a munkacsoportot vezető országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

2013. december 04. 11:41
Németh Szilárd elmondta, a pénzintézeteknek először 2014 első negyedévében kellene információt adniuk az ügyfeleknek arról, hogy mennyivel csökkentek törlesztőrészleteik. A részletszabályokat várhatóan a Varga Mihály vezette Nemzetgazdasági Minisztérium dolgozza majd ki a bankokkal egyeztetve – tette hozzá a fideszes politikus.
 
Németh Szilárd közölte, azt is előírnák, hogy a bankoknak jövőre legalább egyszer minden devizahiteles ügyfelüknek levelet kell küldeniük arról, milyen lehetőségeik vannak az új árfolyamgáttal.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2013. december 05. 07:28
Ezzel a lendülettel, arról is tájékoztathatnának a bankok, hogy mennyivel olcsóbb lenne a számla, ha nem lenne sárgacsekkadó. Nem kéne a hülyeséget feszegetni.
6qwasyx
2013. december 04. 22:12
A fidesz folyamatosan tematizálja a közbeszédet, ezzel ellehetetleníti, hogy arról szóljon a diskurzus, hogy 3 év alatt szétbaszták az országot. Ez a sok barom fidesznyik, aki itt kommentel meg minden este azzal a jóérzéssel fekszik le, hogy jól megaszonta itten a büdös ballibbenteknek. Közben nem veszik észre, hogy pártunk és kormányunk ÁTBASZTA!!! Ébresztő barmok!!!
=nessuno=
2013. december 04. 19:48
Kampányoljanak a Fidesznek...Jól kitaláltátok ezt...
Trükkök Százai...
2013. december 04. 19:21
Besenyő Á.G.SZ. István, azaz Besenyő Árfolyamnak Gátat Szabó István, aki vagyok,............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!