Félszáz gyanúsított a diszkóbotrányban

2013. december 12. 10:12

Már 51 embert gyanúsítanak a Vizovicki-ügyben. A Hajógyári-szigeten működtetett diszkóbirodalomban a gyanú szerint több mint 4 milliárd forint áfát csaltak el, valamint vesztegetést, hivatali visszaélést és közokirat-hamisítást követtek el.

2013. december 12. 10:12

51 főre nőtt a Vizoviczki ügyben a gyanúsítottak száma. A Hajógyári-szigeten üzemeltetett szórakozóhelyeken a bűnszervezet több súlyos bűncselekményt is elkövetett. Harminc embert gyanúsítanak költségvetési csalással, ami alapján összesen 4 milliárd forint áfát csaltak el. További 21 embert vádolnak hivatali vesztegetéssel, hivatali visszaéléssel és közokirat–hamisítással. Az ügyben négy rendőr is érintett, akiket megvesztegettek azért, hogy a Vizoviczki érdekeltségébe tartozó szórakozóhelyeken az ellenőrzések ritkábbak legyenek, míg a konkurens bulihelyeken gyakoribbak. Ítélet várhatóan 2014 elején lesz.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2013. december 13. 06:58
ÁLLAMFŐNEK HORVÁTH ANDRÁST!!!!!! MOST!
talán
2013. december 12. 18:15
Az átlagember csak kapkodja a fejét! Ennyi bűncselekmény? Nem kis összegekről van szó! A szigeti gyilkosságokat már e l f e l e j t e t t ü k ?
liberálzöld.
2013. december 12. 15:00
A Vizoviczki faszi meg sétálgat a világban és működteti a kocsmáit, amelyek nem részei az ügynek. Még jó, hogy végtelen ideig lehet valaki előzetesben. Már ha nincs pénze.
nyugalmazott tanár
2013. december 12. 14:48
Szegény belügyérek!!! Ilyen a szocialista rendvédelem. mekkora lármát csaptak nem is oly rég! 15 év nehéz szolgálat az íróasztal mellett, pár száz milla kenőpénz és vonulhat 40 évesen a megérdemelt nyugdíjba. Majd csak eltengődik valamelyik multicégnél biztonsági szakértőként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!