Az ügyészség visszautasítja Deutsch Tamás bírálatát

2013. december 11. 19:12

A Legfőbb Ügyészség visszautasítja Deutsch Tamás néppárti európai parlamenti képviselő kuruc.infóval kapcsolatos bírálatát – reagált Fazekas Géza ügyészségi szóvivő miután a politikus szerda késő délután a Facebookon közzétett egy, a vádhatóságot kritizáló írását.

2013. december 11. 19:12
Deutsch Tamás a közösségi portálon „tőről metszett náci szenny(hon)lap”-nak nevezte az oldalt, amelyen szerinte „nap mint nap nyilvánosan megalázzák az összes tisztességes, becsületes, jóakaratú magyar embert”. A politikus a honlap működését törvénytelennek nevezte, és bírálta a törvények betartatására hivatott intézményeket, amiért a „náci hírportál dolgos hétköznapjait” zavartalanul éli. 
 
Úgy vélte, az ügyészség a „kétségbeejtő tehetetlenkedésével” évek óta képtelen kideríteni, kik csinálják a szerinte az alaptörvényt és más törvényeket is sértő portált. 
 
Fazekas Géza hangsúlyozta: az ügyészség általában nem szokott képviselők közéleti megnyilvánulásaira reagálni, ugyanakkor durva kirohanásnak és valótlan állításoknak nevezte a politikus által írtakat. Hangsúlyozta: az ügyészség több eljárást is indított a portál ellen, köztük M. Balázs ellen, aki a vádhatóság szerint főszerkesztőként rágalmazást követett el. Hozzátette: annak ellenére tudtak vádat emelni, hogy az Egyesült Államok még 2007 őszén elutasította a portál szerverének lefoglalását az amerikai alkotmány első kiegészítésére, a sajtószabadságra hivatkozva. 
 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 12. 22:33
lilaköd : "Az ügyészség is érzékeli, hogy "Tompikának" valahol igaza van és néha tényleg vád alá lehetne egy-egy írás miatt helyezni a komplett fidesz és mszp vezérkart hazaárulás, a nép vagyonának hűtlen kezelése, privatizácio a tényleges érték 10%-ért és egyéb vádpontokban Csak hát félnek nehogy lófejet találjanak reggel az ágyukban
Giulio
2013. december 12. 11:19
Ugyan valaki vágja már pofán ezt a mocskos zsidót!
tatka46
2013. december 12. 11:16
Fidesz módi, Rogán utasítja a bíróságot, Orbán a legfelsőbb bírákat, Deutsch az ügyészséget, mi a szarnak vannak ezek egyáltalán.A tolvaj banda majd ítélkezni fog mindenkin és eljön a vad Rákosi kommunizmus, nácizmussal együtt.
kukagyerek
2013. december 12. 11:10
Tompa sértegeti az ügyészséget, az meg megalázkodva bizonygatja az elkötelezettségét Tompos felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!