Interaktív kampányt indított a fiataloknak az Együtt-PM

2013. november 28. 14:53

A pártszövetség a fiatalok véleményére kíváncsi arról, milyen Magyarországon élnének szívesen. A Jobbik máris reagált a kezdeményezésére: úgy vélik, hogy az Bajnai Gordon személye miatt teljesen hiteltelen.

2013. november 28. 14:53

Interaktív kampányt indított, emellett személyesen is szeretné megtudni a fiatalok véleményét az Együtt-PM szövetség arról, milyen lenne az a Magyarország, ahol szívesen élnének, ahova szívesen visszajönnének. Ezt Karácsony Gergely, a szövetség szakpolitikusa jelentette be csütörtökön Budapesten.

Barabás Richárd, az Együtt-PM politikusa közölte: a szövetség Facebook-oldalára már kitették a kérdőívet, amelyen arra várnak választ a kitöltőktől, mi az, ami a leginkább zavarja őket, miért mennének és miért maradnának. Min szeretnének változtatni? Mit várnak el a szövetségtől? – sorolta kérdéseiket. Hozzátette: személyesen is megkeresik a fiatalokat, országjárásba kezdenek, és lehetőséget biztosítanak, hogy papír alapon is kitöltsék a kérdőívet. A beérkezett válaszokat összesítik, a válaszokat pedig beépítik a programjukba – közölte. A kampány arca Barabás Richárd mellett Oláh Noémi és Simándi Szelim. Az országjárás Pécsen kezdődik a nap folyamán.

A Jobbik az Együtt-PM kezdeményezésére úgy reagált: Karácsony Gergelytől még akár őszintének is tűnhetne az aggódás a fiatalok elvándorlásával kapcsolatban, de mivel azzal a Bajnai Gordonnal kötöttek szövetséget, aki részese volt az elmúlt években a fiatalok elűzésének, ezért a Jobbik képmutatónak tartja az egész akciót. Farkas Gergely jobbikos politikus úgy vélte: a kérdőívre valójában az adatgyűjtés szempontjából van szüksége az Együtt-PM-nek, hogy azokat felhasználhassák a választási kampányban.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jani0827
2013. november 28. 19:49
Azt nem értem miért nem ők mennek ki de végleg!Legalább a szemét ki kerülne az országból,meg tisztulnánk!!!Nem kel elfelejteni a fletó mondta (akinek nem tetszik itt az mehet külföldre)és most ők mondják azt hogy sokan el mentek!Arról is kellene már egy felmérést készíteni hányan jöttek vissza?Elég sok emberről tudok akiket nem fizettek ki mert nem tudtak minőségi munkát végezni,stb.
maretz
2013. november 28. 18:34
Én kitöltöttem :) Jót mosolyogtam rajta... egy amatőr szarság ez az egész. Ennyire képesek az amerikai kampánytanácsadók? Mert ez így harmatgyenge... Vigyázz Gordon, mer egyszercsak Soros is számonkéri, hogy hova lett a pénz, ha nagyon nem sikerül felmutatni érte semmit...
radical
2013. november 28. 15:54
Hiteltelen ócska banda! Ezt is csak azért csinálják mert a Jobbik nagyon jól áll a fiatalok körében.Csak ők hitelesek is! Nem a Jobbik szar kormányzása(i) miatt ment el sok fiatal az országból hanem Gyurcsány Bajnai meg Orbán kormányok miatt!
nucklear3
2013. november 28. 15:52
Minek ide kérdőív? Teljesen nyilvánvaló hogy a fiatalok korszakváltást akarnak. És mi más lehetne erre nagyobb garancia, mint a Gyilkos Libatolvaj, a saját elveiket eláruló PM-esek, a Bolsevik utódpárt MSZP, és Gyurcsány Ferenc államadósság növelő bajnok személye. Ja meg a Bauer Tamás ávós csemete. : DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!