Győzni szeretne a Jobbik a következő választáson

2013. november 27. 07:46

Vona Gábor egy hajdúböszörményi lakossági fórumon beszélt arról, hogy a Jobbik igenis kormányképes erő, amely győzni szeretne a következő választáson. A Jobbik elnöke szerint pártja nem szélsőséges, a támogatói sem azok, a radikális jelzőt viszont vállalják.

2013. november 27. 07:46

A Jobbik győzni szeretne a 2014-es országgyűlési képviselőválasztáson – jelentette ki Vona Gábor pártelnök kedd este Hajdúböszörményben. „Nem latolgatunk esélyeket, a Jobbik győzni szeretne a következő választáson” – mondta Vona Gábor a helyi művelődési központban rendezett lakossági fórumon, ahol bemutatta Kulcsár Gergelyt, a Jobbik Hajdú-Bihar 6. választókerületének képviselőjelöltjét.   

A Jobbik elnöke a munkahelyteremtést jelölte meg a következő időszak legalapvetőbb feladatának. Aki meg akarja oldani az oktatás, az egészségügy, a nyugdíjrendszer reformját, annak munkahelyeket kell teremtenie – mondta Vona Gábor. „Magyar munkahelyeket, magyar emberek számára” – tette hozzá, megjegyezve, hogy „a közmunka nem munkahely, az szociálpolitika”. Vona Gábor kormányképes erőnek nevezte a Jobbikot, amelynek a programját – mint kifejtette – több professzor írta, mint a többi pártét együtt, de nem vállalják nyilvánosan, mert „el kell tartaniuk a családjukat”.

A Jobbik elnöke cáfolta, hogy pártja szélsőséges lenne. „A jobbik nem szélsőséges párt, mint ahogy támogatói sem azok” – mondta, hozzátéve, hogy a radikális jelzőt vállalják. A radikalizmus azt jelenti, hogy gyökeresen meg akarja oldani a problémákat – jegyezte meg, majd arról beszélt, hogy azok a pártok a szélsőségesek, amelyek az elmúlt 24 évben a mostani helyzetbe hozták az országot: eltüntették az állami vagyont, négy-ötszörösére növelték az államadósságot, leépítették az ipart, miközben félmillió ember elhagyta az országot. Vona Gábor szerint ebben az MSZP-nek és a Fidesznek is megvan a maga felelőssége, és aki ebből nem kér, annak van harmadik magoldás: a Jobbik, amely lehetőséget kér a választóktól, hogy bizonyítson.

Kulcsár Gergely beszédében a 2014-es választás igazi tétjének azt nevezte: melyik az az erő, amely úgy tudja leváltani a kormányt, hogy „Gyurcsányék ne jöjjenek vissza”. Szerinte aki a baloldalra szavaz, „egy csomagban kapja Gyurcsányt, Bajnait és Mesterházyt”.

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. november 27. 15:35
Én meg 10 millió dollárt szeretnék fejenként minden 'magyarnak' !!!!!!!
Valandil
2013. november 27. 13:24
"... amely győzni szeretne a következő választáson" Én is sok mindent szeretnék. Pl. megdugni a szomszédasszonyt - aztán vagy sikerül, vagy nem.
Senye Péter
2013. november 27. 10:54
Inkább ő legyen O.V. kihívója.
kamasuka
2013. november 27. 10:50
Ha ez lesz az utolsó kép rólatok, "tutira" győztök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!