Hiába vetik be nehéztüzérségüket Simicskáék és Polték

2013. október 18. 08:46

Az MSZP egységes, megújult, megfiatalodott és az egész nemzet számára hasznos programját alkotta meg.

2013. október 18. 08:46
Török Zsolt

„Nemzeti jó reggelt kívánok! :)

Ha jól látom, akkor a hétvégi MSZP kongresszus előtt Simicskáék és Polték bevetik a nehéztüzérségük mellett az alvó ügynökeiket is. :)

De hát hiába. Az MSZP egységes, megújult, megfiatalodott és az egész nemzet számára hasznos programját alkotta meg. Ez elsősorban a kisemberek érdekeit szolgálja, megvalósulásának nyertesei a gyerekek, a nők, a munkavállalók, a kisvállalkozók és nyugdíjasok. Ez a program, a rendszerváltás óta először, az oktatással kezdődik és a foglalkoztatással folytatódik. A gazdaság csak eszköz ahhoz, hogy a nemzet felemelkedjen, hogy jobban éljünk, hogy mindenki tanulhasson és dolgozhasson. Az elmúlt évek megszorító politikája helyett, mi a növekedésben és a munkahelyteremtésben hiszünk. Ehhez modern szaktudással rendelkező, nyelveket beszélő, fiatal jelöltjeink vannak, akik közül sokakat országosan még nem is ismertek. Tegnap éppen Rózsa Endre lett hivatalosan is képviselőjelölt, s ugyanígy büszke vagyok Heringes Anita, Brunner Tibor jelöltségére. Míg a Fideszben és más pártokban 24-25 éve politizáló figurák vannak, addig az MSZP-t már olyan nevek fémjelzik Mesterházy Attila, Tóbiás József és Dr.Botka László mellett, mint Kunhalmi Ágnes, Harangozó Tamás, akik ma már országos ismertséggel és támogatottsággal bírnak. 

A Fidesz meg nem csak a múlttal és a saját zavaros múltjával küzd, de a jelene sem szívderítő: földmutyi, trafikmutyi, zuglói 100 milliós korrupció, szombathelyi drogügy, bajai csalás, közpénzek Közgépesítése ...

Sorolhatnánk. De kell is, mert még nem mindenki tudja, hogy miért kell elzavarni Orbán Viktort és tolvaj kormányát.

S jövőre el is hajtjuk őket, hogy egy olyan új köztársaságot építsünk, ahol a szabadság, az igazságosság uralkodik, ahol nagyobb lesz a jólét és a biztonság. 

De ehhez a Te segítséged is kell! Számíthatsz ránk, de mi is számítunk Rád!”

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. október 18. 17:47
Végre Zsoltiból elemi erővel tört fel a hülyeség! " A Párttal a néppel egy az utunk. A jelszavunk:Orbánnak vége! Mi kommunista ifjak indulunk, Mert bennünk a "pájinka" reménye!" Nyilván a "kortes- kortyra "gondol a sertés.....
Agnieszka
2013. október 18. 16:57
Nem olyan vicces a Török Zsolt. Egy muki, akt semmi sem zavar, egész egyszerűen külseje, képzetlensége, szerénytelen, sőt, pökhendi, gátlástalanul gyűlölködő viselkedése miatt nem való képernyőre, de ezt sem ő, sem kis társai nem fogják sohasem fölfogni. A Nagy Anna meg a Giró-Szász nagyon más egyéniségek. Ez az ember annak a Pártnak az oszlopos tagja, akik tönkretéve egy országot, el tudták érni, h. az általuk kirabolt, lehetetlenné tett tömeg újra és újra a kezükbe adja a kormányrudat. Noha nyilvánvaló, h. Baja nem volt vízválasztó, de mégis, a végén egyre jobban drukkoltam a saját tábornak, mert iszonyú lett volna a fülsüketítő, vérszomjas, győzelemittas hangorkán, ha ők kaptak volna több szavazatot. Meddig fogják a szegények, a képzetlenek elhinni, amit ezek megígérnek? Talán most már kevésbé. Még emlékszem az első Orbán kormány végére, minden napra esett egy diadalittas ordítás kísérte rúgás a kormányba, nagyon fárasztó volt csak nézni és hallgatni, viszont ami utána jött, az sem volt nyugalom, éppúgy lehetett két MSZP-SZDSZ privatizáció között a Fideszt gyalázni, mintha még mindig kormányon lennének.
OberEnnsinnen
2013. október 18. 16:17
"Az MSZP egységes, megújult, megfiatalodott és az egész nemzet számára hasznos programját alkotta meg." Zsolt! Mint magyar a magyart, figyelmeztetlek: Nem lesz egyszer még bajod ezért a mondatodért? Tudod, az elvtársak mindent számon tartanak. Egyszer majd remegő térdekkel állhatsz a bőrkabátos, antantszíjas, Lenin-sapkás bácsik és sihederek előtt, (akik pontosan sejtik, csak pár hetük van "rendcsinálásra"), s akkor valaki közülük megkérdezi: "No, te patkány, mi is volt az a NEMZET számára megalkotott hasznos program?" Akkor, Zsolt, nem szeretnék a helyedben lenni...
Zozzz
2013. október 18. 15:16
Én besz_rok a röhögéstől!:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!