Politikai nyilatkozatban védené meg a magyar focit a DK

2013. október 14. 13:21

A rezsicsökkentés megvédéséről szóló politikai nyilatkozatra válaszként a Demokratikus Koalíció is benyújtott egy politikainyilatkozat-javaslatot: ők a magyar futballt védenék a nemzetközi nagytőkétől és az európai baloldaltól.

2013. október 14. 13:21

A magyar futballnak a nemzetközi nagytőke és az európai szocialista-liberális-zöld-kommunista összeesküvésével szembeni megvédéséről” nyújtott be politikainyilatkozat-javaslatot a Demokratikus Koalíció a parlamentnek – a rezsicsökkentés megvédéséről szóló fideszes politikai nyilatkozatra szánt válaszként. Molnár Csaba alelnök hétfői budapesti sajtótájékoztatóján jelezte, javaslatukat egyáltalán nem gondolják komolyan, de véleményük szerint ez hasonló színvonalú, mint az a rezsicsökkentés védelméről szóló politikai nyilatkozat, amelyet a Fidesz nyújtott be.

Molnár Csaba azt mondta, a Fidesz beadványa abból a frusztrációból ered, hogy az ország minden bajáért az „elmúlt nyolc évet”, az ellenzéket és a külföldet okolják, miközben a kormány politikája okozza a problémákat. A DK ezért „hasonló színvonalon íródott”, a 8-1-es végeredménnyel zárult holland-magyar világbajnoki selejtezőre utaló indítványt nyújtott be.

A bajai, megismételt időközi választásra vonatkozó kérdésre azt mondta: az derült ki, hogy a Fidesz „választási csalással, utaztatással, az utolsó pillanatban megrendezett tűzifaosztással és megfélemlítéssel igenis képes győzni”. A DK jogilag nem akarja megtámadni a fideszes jelölt győzelmét hozó végeredményt, de a politikai konzekvenciákat le kell vonni az ügyből – közölte.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. október 14. 16:51
DINKA!!!!!! A politikai nyilatkozattól lesz erőnlétük 120 percre, tudnak focizni 120 percig?????? Ja ha kb 60-0as 70-es évektől nem kaptal volna olyan --- kevés--- zsét, akkor talán a focira is fordítottak volna egy kevés energiát! http://www.napilink.com/showfeed/link4861.html
Soma
2013. október 14. 15:38
Azért én megkérdezném, mit és hogyan küzdött a magyar fociért a Csányi uraság?
bsandor
2013. október 14. 15:34
más kérdés,mióta fociznak ezek,Apró óta,hiiii,majd egy évszázad
mustarharmas
2013. október 14. 15:14
Utálom a bolondot, de ez az ötlet vicces... Nem kell félni a nevetéstől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!