Orbán: Megvédjük a MOL-t, ha kell

2013. október 15. 13:08

Magyarország újraiparosodásáról, erős nemzeti ipar létrehozásáról és a Mol jelentőségéről beszélt egyebek között Orbán Viktor Tiszaújvárosban, ahol kedden jelképesen elhelyezték a Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) Nyrt. 35 milliárd forintból felépülő butadiénüzemének alapkövét.

2013. október 15. 13:08
A miniszterelnök úgy fogalmazott: a Mol az erős nemzeti ipar zászlóshajója, „büszkék vagyunk rá, megbecsüljük, és ha kell, meg is védjük”. Emlékeztetett arra, hogy a Mol legnagyobb részvényese a magyar állam, a cég jó kezekben van. 
 
Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója arról szólt, hogy ennek a beruházásnak egyszerre van nemzetgazdasági jelentősége, és kulcsszerepet játszik a Mol-csoport versenyképességének megőrzésében. A butadiént kinyerő üzem a műgumi alapanyagát állítja elő, a terméket főleg az autóabroncsokat gyártók használják fel.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. október 16. 00:08
F@xt vádekezel Viktor! Támadás! 123! http://www.youtube.com/watch?v=0BntgyHdNSA
realista
2013. október 15. 23:28
Ha a MOL-t akarják megvédeni, akkor Hernádit ejteni kell, mert a kettő együtt nem megy. Persze alighanem most már késő. Ezzel kellett volna kezdeni, de miután Orbán másképp döntött, biztos nem fog visszakozni.
Pinter68
2013. október 15. 20:47
OV megint olyan dologba avatkozik a MOL ügy kapcsán, amihez egy normális országban az államnak semmi köze. Ez az ügy a MOL-ra, Hernádira és a horvátokra tartozik. Semmi keresnivaloja benne az államnak, kivéve persze ha az egyik fö oligarcháját védi. Akit érdekel, itt egy objektiv cikk Mong Attilátol. http://m.hvg.hu/velemeny/20131007_Mong_Hernadi_ul
dobzselaci
2013. október 15. 19:43
"Megvédjük a MOL-t" 'sszameg, most betárazhatok benzineskannákból, vagy kezdjük feléleszteni a II. vh. körüli fagázas rendszert?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!