Megalakult az ország első rezsicsökkentési bizottsága

2013. október 04. 15:04

A megyék közül az országban elsőként rezsicsökkentési bizottságot hozott létre a Zala Megyei Államigazgatási Kollégium ‒ tájékoztatta a Zala Megyei Kormányhivatal az MTI-t.

2013. október 04. 15:04

A zalai államigazgatási kollégium csütörtöki ülésén döntött a rezsicsökkentési és költségvetési bizottság létrehozásáról. A grémium feladata egyebek mellett, hogy javaslatot készítsen a rezsicsökkentésről szóló jogszabályok végrehajtásának Zala megyei ellenőrzésére, értékelje ezen ellenőrzéseknek a tapasztalatait, illetve együttműködjön a rezsicsökkentési intézkedések végrehajtása érdekében az érintett közszolgáltatókkal és országos hatáskörű szervekkel.

A bizottság elnöke Sifter Rózsa, a Zala Megyei Kormányhivatal főigazgatója lett. További hat tagot választottak a grémiumba, amelyben a kormánymegbízott felkérésére tanácskozási jogú tagként szerepel Vigh László, Manninger Jenő és Cseresnyés Péter (valamennyien Fidesz‒KDNP) országgyűlési képviselő.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locassen
2013. október 04. 17:37
Hú de penetráns kádárista szaga van ennek. Rezsicsökkentési bizottság, te jó ég - legalább valami modernebb nevet találtak volna neki, monitoringcsoport, vagy valami. Valami ordas vén komcsi üldögélhet valahol a minisztérium legmélyén, Vörös Október öltönyben, szarukeretes szemüvegben, műbőr aktatáskával és egy üveg Napóleon-konyakkal, és ő irányít mindent.
=nessuno=
2013. október 04. 17:09
Vicc.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 04. 16:54
2014 január 1.Megalakult a nemzeti rezsicsökkentő kommandó azaz a NEMRECSÖKOM.A csapat parancsnoka Németh Szilárd a nagy busafejű nemzeti rezsicsökkentátor.Ahol azt látják hogy megemelkedik a rezsi,egy hatalmas szívlapáttal odab..sznak.Németh szerint a rezsi az előző kormány bűne amit csírájában el kell folytani.Németh szerint az életszinvonal megtízszereződése csak akkor várható,ha mindenki a fideszre szavaz,de ha a baloldalra,akkor a minimálbér lecsökken 36 500 Ft al,a rezsi a tízszeresére megy fel,és a magyar lakosság az éhenhalás szélén fog fetrengeni az utak szélén,és otthonaikban,a multik pedig elszednek minden pénzt a nemzeti magyar emberektől.Most pedig megyek a TESCO-ba-fejezte be beszédét Németh Szilárd.
Ald0 Raine hadnagy
2013. október 04. 15:44
Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!