Lemondott a fél képviselő-testület Vámosszabadin

2013. október 12. 09:29

Lemondott a Győrhöz közeli Vámosszabadi hatfős képviselő-testületének fele – írta szombati számában a Kisalföld. A cikk szerint a faluban kialakított menekülttábor volt az utolsó csepp a pohárban.

2013. október 12. 09:29

A testületi tagok a fejlesztések elmaradását, a költségvetési fegyelem és a karizmatikus vezető hiányát éppúgy felrótták, mint azt, hogy a polgármester végül kihátrált a falu határában álló egykori határőringatlan megvásárlása mögül. Az így állami kézben maradt épületben alakították ki aztán a nyáron a sok vitát és tiltakozást kiváltó menekülttábort – írja a lap.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morog
2013. október 12. 18:04
Na, a két észlény.
zolka50.50
2013. október 12. 13:02
"Európában nem lehet összehasonlítani a keresztények befogadását a muszlimokéval. Két olyan különböző kultúra, ami nem fér meg egymás mellett. Merkel is kimondta, hogy "a multikulti meghalt" és mindenki helyesel. ... Vámosszabadit - és ezzel Győrt is - úgy csinálták ki" Pubi, annak, aki ekkora baromságokat leír nincs mit kifejteni, mert az alapfogalmakkal sincs tisztában. A muszlimok és keresztények nagyon jól megférnek, a hozzád hasonló szélsőséges tahók a probléma. Mi köze van a multikultinak az iszlámhoz? Miféle kár érte Vámosszabadit vagy Győrt? Csak a tahóságokat írod, kis csákó, szokásos mocskos libsibolsi stílusban.
kukagyerek
2013. október 12. 11:30
Szerintem meg olyan jól játszottak a fiúk, hogy külön külön mindegyiknek építeni kellene egy stadiont. A szemét fidesz, a sok fölösleges stadion helyett, a közutakat tehetné rendbe! (De, nem ám csak kátyúzgatással!)
Wazze
2013. október 12. 10:47
Működésben a NER...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!