Az Együtt-PM támogatja az autonómiatüntetést

2013. október 27. 10:07

A szövetség támogatja Székelyföld önkormányzatának megteremtését, ezért az Együtt-PM aktivistái és politikusai részt vesznek vasárnap a Székelyek nagy menetelésén és a budapesti szimpátiatüntetésen is.

2013. október 27. 10:07

Az Együtt-PM közleményében támogatásáról biztosítja a menetelés résztvevőit és szervezőit, a Székely Nemzeti Tanácsot és a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget, továbbá a Székelyföld jövőjéért dolgozó összes politikai szervezetet. Ez a küzdelem a székelyeké, az erdélyi magyaroké, a romániai magyar közösségé, nekünk nem diktálnunk kell, és nem beavatkoznunk, nekünk támogatnunk, segítenünk kell törekvéseiket - fogalmaztak.

A szövetség úgy értékeli, Orbán Viktor miniszterelnök semmit nem segített az erdélyi magyar közösségen, az erdélyi autonómia egy centit sem került közelebb a megvalósuláshoz. Szerintük a Fidesz gyarmatosítani akarja az erdélyi magyarokat, akárcsak a magyarországiakat. Az erdélyieket jó magyarra és rossz magyarra osztó, agresszív politizálással csak a helyi magyar közösséget rombolja a kormánypárt - írták.

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. október 27. 16:23
Az Együtt-PM, ez a vegyes összetételű, toldozott-foltozott konglomerátum eszeveszetten hajt a szavazatokra, tekintettel arra, hogy a szövetségük számára 10 % a parlamenti bejutási határ. Ennek érdekében hajlandók lennének minden segget fényesre nyalni, aminek a közelébe kerülnek. Ezek hajtottak már a buzik, a drogosok és a legalja prolik szavazatáért is. Most a nemzeti érzelműek lennének soron. Ebben a taktikában az a különösen szép, hogy teljesen kontraproduktív: ha valahol sikerül pár hülyét megtéveszteniük, és azok melléjük állnak: ugyanennyi szimpatizánst elveszítenek egy másik csoportban.
GV0917
2013. október 27. 14:55
Jávor Bencike 2. oszt. tanuLÓ Fogalmazás. Bevezetés:minden gyerek hisz a Mikulásban, csak én nem! Tárgyalás:azért én felveszem a szép ruhámat és megmosom a fogam és a fülem is és elmegyek. Oda. Befejezés:csak azért megyek el, nehogy a Mikulás- amiben nem hiszek, ezért nekem virgácsot tegyen a 35 ezer forintos csukámba!
Ganaji Bordon
2013. október 27. 14:05
Mesterházy Attila részére MAHOLNAPSZOP székház 1066 Budapest Jókai utca Te Attis? Nem tudod véletlenül, hogy milyen szervezet lehet az EGyütt-PM, amelyik támogatja a székely autonómia ügyét? Írj Gordi
Lincselő Balliberális Demokrata
2013. október 27. 13:36
Az Együtt-PM segget csinált a szájából. A közlemény második része azt tanúsítja, hogy tesznek a székelyekre, hazudnak, és csak kakarják használni a menetelést. Hazug farizeus banda, amely tagjai 2004-ben már a székelyek ellen szavaztak, pl Bajnai. A balliberálisok bármit csinálnak, az emberiség söpredéke. Nem tud ez a csürhe emberként viselkedni, akkora ballibsi férgek mint a Mandiner fosevő ballibant trolljai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!