„Vártuk az őszinte felháborodást”

2013. szeptember 05. 09:36

Nyílt levélben kérte számon a kormányt a baltás gyilkos ügyében tanúsított magatartásáért az Országos Örmény Önkormányzat.

2013. szeptember 05. 09:36

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendégeként Serkisian Szevan, az Országos Örmény Önkormányzat elnöke kijelentette: nem történt előrelépés Ramil Safarov ügyében. Ennek oka szerinte, hogy a kormány nemhogy nemzetközi fórumokhoz fordult volna vagy az Unió segítségével nyomást gyakorolt volna Azerbajdzsánra, még a diplomácia eszközeit sem merítette ki. Az Országos Örmény Önkormányzat elnöke szerint elképesztő, hogy ebben az ügyben az örménység lett pellengérre állítva, amiért számon kérték a kormányzatot.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. szeptember 06. 08:30
Miután megtaposták a magyar zászlót, ilyesmit felesleges volt várni.
balbako_
2013. szeptember 06. 05:39
Nem lepne meg, ha ez az Serkisian Szevan indulna a választáson - véletlenül - MSZP színekben.
sersem
2013. szeptember 05. 19:12
Az örmény önkormányzat bocsánatot kért már ezen a héten a Szálasira magyerositott Szalosján testvérük miatt? Nem? Akkor kussoljanak keményen ezek a tetves kecskebaszó hegyizsidók!
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 05. 19:07
Az összes narancsidiotizmus gyüjteménye a történet.Diktátorsegget nyaló viktorbán,aki baksisért árulja az ország keresztény kultúrerkölcseit mert anyagilag kissé megszorult.Narancsnyaloncok dilettáns hazudozásai,akik játsszák hogy garanciákat kapta.Szánalmas szarkupac lett 1 pillanat alatt az egész fityusz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!