Vak komondor-díjat alapít az Együtt-PM

2013. szeptember 19. 11:45

A díjat a „legbunkóbb és legtahóbb” fideszes, KDNP-s és jobbikos képviselőknek adományozzák. Első körben tíz képviselőre lehet szavazni.

2013. szeptember 19. 11:45

Vak komondor-díjat alapít az Együtt-PM szövetség, hogy a „legbunkóbb és legtahóbb” fideszes, KDNP-s és jobbikos képviselők kitüntetésben részesüljenek – jelentette be Tordai Bence, a PM elnökségi tagja csütörtökön sajtótájékoztatón.

Dorosz Dávid, a PM politikusa, független országgyűlési képviselő elmondta: az első díjra tíz jelöltjük van, nyolc fideszes, egy KDNP-s és egy jobbikos politikusra lehet szavazni. Ők az ellenzéki párt szerint olyan férfi képviselők, akik azt hiszik, hogy bármit megengedhetnek maguknak a nőkkel szemben, és korábban vagy fizikálisan, vagy verbálisan bántalmaztak is nőket.

Tordai Bence szerint jelenleg a kormánypártok Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével olyan „ókeresztény eszméket” hirdetnek viselkedésükkel, amelyek szerint a nőket el kell zárni a karrier elől. Ezzel szemben a PM szerint közelíteni kell a férfi és a női szerepeket egymáshoz, ki kell próbálni a klasszikus férfi szerepeket a nőknek és fordítva.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2013. szeptember 20. 01:15
Mindig azt hiszi az ember, hogy nincs lejjebb, mint aol ezek vannak, de mindig meg tudjak az embert lepni. Ezeket mind cedulazni kene.
röviden
2013. szeptember 19. 17:18
A díjat miért arról a szerencsétlen állatról nevezték el, ha már? Növelné az súlyát, ha Demszky vagy Vekler lenne a névadó, mint hagyományteremtő, és pártsemlegesen lehetne adományozni.
Fülig Jimmy
2013. szeptember 19. 16:45
Nyertes már meg van,a középső ujját felmutató csapatát és szurkolót cserbenhagyó csuti dolomitbányász,aztán a bajszos komcsifattyú,blikkmaki,continentállézerjani...
Zod
2013. szeptember 19. 16:41
Engem a szadesz Szakállas Bácsi díjára emlékeztet. Sokra mentek vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!