Vadai Ágnes szerint létrejött egy „tahófrakció” a parlamentben

2013. szeptember 11. 12:13

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a parlamentben létrejött egy „tahófrakció” nőkkel megalázóan bánó politikusokból. Internetes szavazással döntenék el, ki legyen a „tahófrakció” vezetője.

2013. szeptember 11. 12:13

Vadai Ágnes szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján annak apropóján mondta ezt, hogy Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár a parlament keddi ülésnapján Szél Bernadett LMP-s képviselőnek azt felelte: „attól hogy ön szép, még nem következik az, hogy okos”. Emellett butaságnak, baromságnak minősítette az ellenzéki képviselő szavait, és azt tanácsolta neki, hogy a „miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára”. Szavaiért Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója kért elnézést.

Vadai Ágnes a volt fideszes, jelenleg független Balogh József mellett ‒ aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát ‒ öt politikust nevezett a fiktív képviselőcsoporthoz tartozónak, amiért a DK szerint megalázó megjegyzéseket tettek nőkre: az államtitkárt, a fideszes Tasó Lászlót és Varga Istvánt, a kereszténydemokrata Karvalics Ottót és a jobbikos Szávay Istvánt.

A DK elnökségi tagja hosszasan idézte ezen képviselőknek a DK szerint sértő kijelentéseit, és „XY kromoszómásoknak” nevezte őket, mondván, „igazi férfi és úriember ilyeneket nem mond”. Vadai Ágnes azt mondta, szavazást indítanak az interneten, kit válasszanak a „frakció” vezetőjének.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. szeptember 11. 17:39
Ez a picsa forog mint a gázóra!!! Ennyi gázfogyasztás mellett, mi bajuk a gázzal?
kálmi
2013. szeptember 11. 17:32
Ha ő nincs benne, akkor az nem tahó frakció. Mert ő ebben a műfajban párját ritkítja! Függetlenül a nemétől.
várúr
2013. szeptember 11. 17:25
Igazi úr Vadait a legkevésbé sem nevezi úrinőnek. A hazug Szabó Timeát sem. A hülyefrakciót (HF) ők és a hozzájuk hasonlók alkotják.
qccqccqcc
2013. szeptember 11. 16:47
Kit vársz a képen, mucikám? A Messiást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!