Sikeres falut csinált Cserdiből a polgármester

2013. szeptember 12. 09:15

A korábban „köcsögmentesítést” szervező cigány polgármester a tönk széléről hozta vissza a falut. Bezárta például a kocsmát.

2013. szeptember 12. 09:15

Itt vagyunk a cigánytelepen. Azért érdekes ez a szó, mert nem akarom felszámolni. A cigánytelepen tizenöt tonna vas van, és nem akarja senki leadni a MÉH-ben. A fóliaházak vasból vannak” – mondta Bogdán László, a cigány többségű Cserdi cigány polgármestere a Hír24 riporterének. A kemény kezű polgármester – aki korábban a pécsi börtönbe szervezett „élménytúrával” szerzett némi ismertséget magának – első intézkedései között leszereltette a rácsokat a közintézményekről és bezáratta a kocsmát. A riport szerint mára a korábban rossz hírű faluban szinte teljesen megszűnt a bűnözés.

Én nem hiszek ebben a demokráciában, hogy jogom van sorba állni a szociális segélyért, de jogom van ahhoz, hogy ne álljak sorba a munkáért” – mondta a polgármester.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oszi bácsi
2013. szeptember 13. 20:00
„Én nem hiszek ebben a demokráciában, hogy jogom van sorba állni a szociális segélyért, de jogom van ahhoz, hogy ne álljak sorba a munkáért” – mondta a polgármester. Ez igen !!! Le a kalappal a faszi előtt. Ostolykán Ági, meg a többi "jogvédő" faszorrú cigó vajon hogy kommentelnék ezt ?
röviden
2013. szeptember 13. 00:11
Legyen igazad, magam sokra tartom a munkáját, de láttam, láttál már méltatlanul kicsinálni jószándékú embert. És ne mondd, hogy nem látod, milyen érzékeny területen munkálkodik. Egyszer kell hibáznia, és vége.
MacElek
2013. szeptember 12. 21:00
Ez az ember tudja mi a csízió. Ilyen egy igazi vezető. Ilyen emberekből kellene több a cigányságnak, horváthaladárok és farkasflóriánok helyett. Meg a magyarságnak is.
HSL
2013. szeptember 12. 19:03
rizzpekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!