Orbán szobrát döntötte a Szolidaritás Bajnaival és Dopemannel

2013. szeptember 29. 15:57

Szobordöntögető politikai performanszot vitt végbe a Szolidaritás mozgalom vasárnap délután Budapesten. A Szolidaritás D-day 2.0 - A döntés napja címmel hirdette meg akcióját.

2013. szeptember 29. 15:57

A Szolidaritás mozgalom vasárnap 15 órára hirdette meg akcióját D-day 2.0 - A döntés napja címmel a budapesti Clark Ádám térre. Az eseményen fölállították Orbán Viktor hungarocell szobrát is, hogy aztán hamarosan le is döntsék. Az Orbán-szobor letört fejével aztán Dopeman pózolt a színpadon. Kónya Péter, a Szolidaritás társelnöke azt mondta: a szobor szimbolizálja mindazt, amitől 2014-ben meg kell szabadulnia az embereknek.

A felszólalók között volt Bajnai Gordon és Dopeman is.

Bajnai Gordon a Fidesz által felmondott szolidaritási szerződés újrakötését ígérte. Bajnai azt mondta: ha győznek 2014-ben, ismét alapelvvé teszik, hogy a többség kötelessége segíteni azokat, akik önhibájukon kívül nem tudnak gondoskodni magukról, a segítségre szorulók kötelessége pedig törekedni arra, hogy kilábaljanak nehéz helyzetükből.

A tüntetők később a Terror Háza érintésével a Hősök terére vonultak. 

Összesen 356 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2013. szeptember 30. 14:52
A közönség meg láthatóan a hugyos prolikból állt.
MacElek
2013. szeptember 30. 11:27
"Az eseményen fölállították Orbán Viktor hungarocell szobrát is, hogy aztán hamarosan le is döntsék." Ja, hogy állítani is kellett hozzá? Hát akkor az demagógia rulez.
MacElek
2013. szeptember 30. 11:26
Nem is tudtam, hogy volt Orbánnak szobra.
silvester
2013. szeptember 30. 11:19
Bajnai és társai ezzel a virtális szobordöntéssel és boncolásával,lefejezésével üzent,hogy ha hatalomra kerülne a neki nem tetszők számíthatnak ilyen tipusú likvidálásokra.Ezzel a tettével bizonyította,hogy Ő nem volt és soha nem is lesz demokrata,az ilyen ember? tettével és mások segédletével,a sok vén szutyokkal végleg kizárta magát a normális emberek kultúrköréből.Ő egy cionista,ultranacionalista és antiszemita aki túltetett az elhíresült elődjén Gyf-en.Nem szabad még a parlament közelébe sem engedni ezt a liba...jt.Gondolkozz Magyar és Válaszd a Jó Irányt.Hajrá Magyarország,Hajrá Igaz Hazájukat Szerető Magyarok.Soha többé a vörös nácikból,a vörös antiszemitákból.!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!