Mávinform: Több vasútvonalon is késésekkel kell számolni

2013. szeptember 18. 08:01

Akár félórás késésekre is készülniük kell a Budapest–Veresegyház–Vác vasútvonalon utazóknak szerda délelőtt – közölte a Mávinform az MTI-vel.

2013. szeptember 18. 08:01

A közlemény szerint a váci állomás átépítése, valamint a gödi és a Vác-alsói buszos átszállások miatt az erre közlekedő vonatok utasainak 20-30 perces késéssel kell számolniuk.

A Budapest–Kunszentmiklós–Tass–Kelebia vonalon 15-20 perc késéssel járnak a vonatok, miután kora reggel Délegyháza és Kiskunlacháza között elromlott a biztosítóberendezés. A MÁV Zrt. szakemberei a hiba elhárításával 9 óra körül végeznek.

A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint a Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon, Vecsés állomáson ugyancsak elromlott a biztosítóberendezés, miután ismeretlenek megrongálták a kábeleket. Ezen a vonalon 10-20 perces késéssel járnak a vonatok. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan a déli órákra áll helyre – közölték.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2013. szeptember 18. 10:57
Magyarul: a rejtett erőforrások elvágták a kábelt.
bigyomail
2013. szeptember 18. 09:13
Még jó, hogy állami tulajdonban van. Ha maszek lenne, itt őrjöngenének az elvtársak, hogy "lám-lám, nem tudják üzemeltetni, hát államosítsuk" :-)
Taxin
2013. szeptember 18. 09:10
"ismeretlenek megrongálták a kábeleket" Ja,ez az a vecsési állomás, amelyre többszázmilliós EU-lóvét dobáltak ki a bolsevikok idején.
Secnir
2013. szeptember 18. 08:50
"Akár félórás késésekre is készülniük kell a Budapest–Veresegyház–Vác vasútvonalon utazóknak " ez az a távolság, ami bringával fél óra? nincs több kérdésem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!