Kerék-Bárczy Szabolcs belépett a Demokratikus Koalícióba

2013. szeptember 11. 19:07

Két nap alatt négyen léptek be az újbudai DK-ba. Az MDF korábbi szóvivője is köztük van.

2013. szeptember 11. 19:07

A Hírhatár értesülései szerint igazi belépési hullámmal kellett szembesülnie a DK XI. kerületi szervezetének. Az MSZP-vel való megállapodás kudarcát követően kedden egy, szerdán három ember jelentkezett a pártba. A jelentkezők egyike Kerék-Bárczy Szabolcs, aki azért döntött a belépés mellett, mert „azokat az értékeket, amelyeket én képviselek, a valós társadalmi támogatottsággal rendelkező magyar pártok közül ma a DK képviseli”.

Kerék-Bárczy Szabolcs 2007 és 2010 között az MDF szóvivője volt, 2009-től Bokros Lajos EP-képviselő titkáraként dolgozott. Emellett 2011-től 2013 februárjáig a Bokros által alapított Szabadság és Reform Intézet ügyvezető igazgatói tisztségét is betöltötte, amíg a konzervatív-liberális pártépítésről vallott eltérő elképzelései miatt nem szakított Bokrossal.

Frissítés: A HVG.hu információi szerint Kerék-Bárczy Szabolcs az utóbbi időben megkereste az MSZP-t, illetve Bajnai Gordon pártját, és fel is ajánlotta szolgálatait, de mindkét helyen visszautasították őt.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. szeptember 12. 17:09
Utálom a DK-t, de ezt még ők sem érdemlik.
Wendriner
2013. szeptember 12. 08:23
Megfelelő ember(?) , a megfelelő helyen.
catalina9
2013. szeptember 12. 08:21
Kerék Bárczy Debereczeni józsef 2.0 Ő maga a hatalmas belépési hullám taraja..
OmegaMale
2013. szeptember 12. 08:14
"Két nap alatt négyen léptek be az újbudai DK-ba. Az MDF korábbi szóvivője is köztük van." Hogy is mondták annak idején? Összenőtt, ami összetartozott. "A HVG.hu információi szerint Kerék-Bárczy Szabolcs az utóbbi időben megkereste az MSZP-t, illetve Bajnai Gordon pártját, és fel is ajánlotta szolgálatait, de mindkét helyen visszautasították őt." Wow, micsoda civil ellenzéki diverzitás! Ez az ember cseppben a tenger. Legalábbis Ő úgy látja, hogy mindegyik párt egy átcsomagolt mszp-szdsz darabka, de inkább elhajtották, mert még a látszatra sem adott az emberünk. XD Ehhez képest a fidesz a silány középkáderekkel és a nagykutyáknak való visszapofázás teljes hiányával is egy konzekvens, elvhű pártnak hat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!