Dorosz: A Fidesz-KDNP megalázza a nőket

2013. szeptember 20. 11:25

A kormánypárti képviselők folyamatosan diszkrimináló kijelentéseket tesznek, és az, hogy nőverő, nőgyűlölő emberek ülhetnek a Parlamentben, az Orbán Viktor felelőssége - állítja Dorosz Dávid.

2013. szeptember 20. 11:25

Olyan mentalitás van a kormányban, amelyre úgy éreztük, fel kell hívni a figyelmet – mondta el Dorosz Dávid, az Együtt-PM képviselője. Ezért alapították meg a Vak komondor-díjat, amivel azt a képviselőt kívánják kitüntetni, aki a legdiszkriminálóbb kijelentést teszi a nőkkel szemben. A képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy a nőket másodrendű nemként kezeli a kormányzat, és nekik csak szülniük, illetve a konyhában serénykedniük kelljen. Az Együtt-PM szövetség küzdeni fog azért, hogy mindenkinek egyenlő jogosultságok járjanak a munkahelyeken, a vitákban, és a politikai döntésekben egyaránt. Az nem lehet, hogy egy kormányzat lenézze az ország felét – zárta gondolatait Dorosz.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2013. szeptember 23. 08:12
Jaj már ez a nyúlgerinc gyerek ezzel a hülye szöveggel.
flazz
2013. szeptember 22. 22:44
Davidka! Inkabb te is szedd a satorfadat, mert izraelben mar varnak.
kökböri
2013. szeptember 22. 19:11
Volt az a Kékesi Tibor mszp képviselő, aki valami szomszédasszony csuklóját csavargatta szét, na, ő jó srác volt? Meg az a másik szoci, aki az ogy.-ben húzgálta a haját egy képviselőnőnek? Ez a Dorosz akkora balfék helyből, mint más nekifutásból.
basatu
2013. szeptember 22. 12:06
A fidess nemcsak a nőket alázza,gyalázza hanem a rokkantakat,fogyatékosokat,koldusokat,hajléktalanokat,nyuggereket mikor is üldözi őket és ellopja,elveszi fillérjeiket,elveszi tőlük az élet lehetőségét is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!