Bajnai részvételével dönthet Orbán-szobrot a Szolidaritás

2013. szeptember 27. 15:15

Bajnai Gordon és Dopeman is részt vesz a Szolidaritás vasárnapra szervezett, Clark Ádám téri kormányellenes demonstrációján - írja a HVG.hu.

2013. szeptember 27. 15:15

A Clark Ádám téren fog tüntetni szeptember 29-én, vasárnap a Szolidaritás mozgalom a kormány ellen – derül ki a HVG.hu cikkéből. A Döntés Napja (D-Day 2.0) elnevezésű demonstráción Bajnai Gordon is beszédet mond majd. Felszólal még Kónya Péter, a Szolidaritás vezetője is, a műsorvezető pedig Dopeman lesz. „Tegyünk közösen fogadalmat, hogy a választásokon legyőzzük az ország rosszabbik arcát!” – szólítanak fel a demonstráció szervezői a tüntetés Facebook-meghívójában. A vasárnapi eseményre vidékről is indulnak majd buszok. 

Az ATV.hu úgy értesült, a tüntetésen ledönthetik majd „egy nagy ember”, sejthetően Orbán Viktor miniszterelnök erre a célra elkészített szobrát. 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. szeptember 29. 14:50
ez ide is Kedves balos fórumozók Ti Virtuális Fotel partizánok!!Röviden (VFP) Ti vagytok azok, akik a tényekkel nem törődtök, és csak ugyanazt fújjátok évek óta minden fórumon.. Ti vagytok a(VFP) akik akár csak a Ti tollbamondóitok csak a címét olvassátok el a fórumoknak, a cikkeket nem! Nem érveltek csak régi bevált balos sablonokat fújtok. Szerintetek minden rossz ami ebben az országban van minden rossz ami magyar minden rossz ami nemzeti minden rossz ami „kárpátmedencei..” Azt gondolom, hogy NEKTEK "zorbánfóbiásoknak"kiadták az ukászt az MSZP központban,hogy nektek a piros bögregyüjtőknek azonnal el kell foglani a mandinert is mint ahogy az összes többi fórumot a NOL-t a VG.-t a MNO-t mindent. Provokálni, anyázni, gyalázni, zorbánozni , fityeszezni,azért hogy az idetévedő másként gondolkodóknak se kedvük se energiájuk ne legyen a fórumozáshoz.. így ha valaki ide téved, azt látja, hogy mindenki a kormány ellen van.. ezzel hitegetik magatokat ..reggel éjjel meg este.. Ez onnan is látszik, (hogy több névvel egy maroknyi balos bögregyűjtő jár be ide Fideszt gyűlölni) hogy ezt a számotokra „nagyon jó kis hírt” mindössze 17-en tudtátok lájkolni a 61 piros nem tetszéssel szemben.. azt nézem hogy több műszakban is dolgozhattok mert hajnaltól reggelig itt lopjátok a napot ahelyett hogy dolgoznátok (vagy nektek ez a munkátok)? Itt vagytok…ahogy a nagy igazságmondótok mondta „reggel éjjel meg este” Ti itt vagytok állandóan.. Nem unjátok még hogy Ti vagytok a "Virtuális Fotel Partizánok " :) Mert mi már nagyon!!!!!!!!!!
Fülig Jimmy
2013. szeptember 28. 09:56
Népe elől bujkáló falkaforradalmár hívei szokás szerint kitettek magukért,visítanak mint a malac mikor meglátja a böllért.Nemzeti focialisták hamarosan megtudják milyen az amikor arbeit macht frei,lehet majd nekik dolgozni az eszetlen tolvajlás helyett!
red label
2013. szeptember 28. 09:14
Előjónnek a patkányok, a libás, a köcsög, meg a bohóc...a történelem sötét figurái.
szemle
2013. szeptember 28. 00:55
Szánalmas utánzás Kónyáék részéről ez az un.szobordöntés, mint a nevüket és a logót ezt is a lengyel Szolidaritástól lopták, Varsóban két hete volt a lengyel Szolidaritásnak közel 200 ezres tüntetése a lengyel kormány ellen, s ott Tusk szobrát döntötték le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!