Az MSZP valódi választ és a vizsgálóbizottság támogatását várja Rogántól

2013. szeptember 25. 19:18

Az MSZP figyelemelterelésnek tartja Rogán Antalnak, a Fidesz frakcióvezetőjének az E.ON visszavásárlását vizsgáló bizottsággal kapcsolatos nyilatkozatát.

2013. szeptember 25. 19:18
Előzőleg a Fidesz arra szólította fel a szocialistákat, hogy korábbi ígéretüket betartva vonják vissza aláírásukat arról az indítványról, amelyet a Jobbik képviselői is aláírtak. Az Index hírportál hétfői beszámolója szerint az MSZP kezdeményezésére az LMP és a Jobbik képviselői is aláírták azt az indítványt, amely vizsgálóbizottságot hozna létre az E.ON-vásárlás ügyében. Rogán Antal felidézte: Mesterházy Attila, az MSZP elnöke tavaly decemberben Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő egyik felszólalása után azt mondta, még akkor sem működnek együtt a Jobbikkal, ha olyan ügy lesz, amely fontos Magyarország számára.
 
Steiner Pál, az MSZP országgyűlési képviselője és Pásztor Tibor, a párt V. kerületi önkormányzati képviselője szerdán nyílt levélben azt írta Rogán Antalnak, a kerület polgármesterének, hogy a nyilatkozat három kérdést is felvet. Ezek egyike, hogy visszavonja-e aláírását a néhány évvel ezelőtti V. kerületi önkormányzati együttműködésről, és visszautasítja-e a Jobbik támogatását a városrészben. A szocialisták arra is kíváncsiak, hogy Rogán Antal tervezi-e a 2014-es választásokon folytatni az együttműködést a Jobbikkal.
 
A két ellenzéki politikus jelezte: annak is örülnének, ha valódi választ kapnánk arra, miért akar a Fidesz 261 milliárd forintot költeni az E.ON-vásárlásra. „Amennyiben az országot érintő valódi kérdésekkel is kíván foglalkozni, javasoljuk, hogy támogassa aláírásával és szavazatával a parlamenti vizsgálóbizottság felállítását” – írták a kormánypárti frakcióvezetőnek címezve.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. szeptember 26. 05:31
"Az MSZP valódi választ és a vizsgálóbizottság támogatását várja Rogántól" A választók pedig a rágalomhadjárat befejezését várják az MSZP-től. Nem újkeletű a várakozásunk.
radical
2013. szeptember 26. 00:17
Egyik szemét lejárt párt mutogat a másik szemét lejárt pártra! Közben mind a ketten a Jobbik ellen harcolnak kart karba öltve! A Jobbik mindent támogat ami az ország érdeke függetlenül attól hogy melyik párt a kezdeményező! Az Mszp szerint a Fidesz összefog a Jobbikkal,a Fidesz szerint meg az Mszp fog össze a Jobbikkal.Nem gyanús?
atila68
2013. szeptember 25. 21:05
Köszönjük MSZP. Még valami? Bármi?
Fülig Jimmy
2013. szeptember 25. 20:09
Narancs skizók végig bizottságozták azelmúltnyócévet,másnak coki van barmok?!Utána meg 200 milkáért vonyítotok tiszteletért-bizalomért?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!